Swift Ladies

Wat was ik verrast toen ik de ledenaantallen ontving ten behoeve van het jaarverslag!

In aantal leden zijn we gegroeid afgelopen jaar met 11. Toen ik de verdeling zag naar heren en dames kwam er toch een behoorlijke glimlach op mijn gezicht. Het aantal dames is met 16 toegenomen tot 98 in totaal. Dit betekent dat het aantal dames nu al bijna 20% al is van alle leden. 

Dit jaar gaan we voor de Ladies weer leuke evenementen organiseren. In januari hebben we eindelijk de film kunnen draaien van de Afghaanse wielrensters. 

Op 18 februari organiseren we in de Eendenkooi in Zoeterwoude een valtraining voor zowel dames als heren. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus als je wilt leren hoe je het beste kunt vallen als het dan toch gebeurt, geef je nog snel op via email hidden; JavaScript is required. Zie ook de website voor meer informatie:

https://swift-leiden.nl/vereniging/valtraining-voor-swift-leden-op-18-februari/

In april zijn er nog plannen voor de Swift Marktplaats en op 11 mei organiseren we de jaarlijkse Ladies Ride. 

Cycle app NTFU

Vorig jaar zijn we gestart samen met de Speed Easy groep, met het gebruik van de nieuw geïntroduceerde Cyqle app van de NTFU. Deze app wordt gebruikt voor het initiëren van ritten en het aanmelden voor deze ritten door leden. Hiernaast wordt nog de gebruikelijk manier via What’s app gebruikt. Dit jaar willen we het gebruik van de Cyql app verder uitbouwen aangezien we zeker voordelen hiervan zien voor Swift. Mocht je buiten de geplande Swift ritten zelf ook ritten willen plannen met je fietsvrienden dan is deze app ook wellicht wat voor jou. Hierbij is het ook o.a. mogelijk om een startplek of een tussenstop af te spreken en het gpx bestand te delen. Meer info hierover kun je vinden op: https://www.ntfu.nl/ondersteuning/cyql

Als je je interesse hebt , kun je een email sturen naar email hidden; JavaScript is required .

Patricia van Velsen

Swift ladies

De Swift ladies hebben afgelopen tijd niet stilgezeten.
In januari hebben we een leerzame sleutelavond onder de bezielende leiding van Hans Neuteboom gehad. Onder het genot van koffie, thee en koek werd er enthousiast geoefend. Banden plakken, ketting en fiets schoonmaken en allerlei tips en tricks zijn aan bod gekomen.

Zaterdag 17 februari staat er een valtraining op het programma. We gaan dan onder begeleiding van Arno Zahradnik de sportzaal in om te oefenen wat te doen bij een valpartij. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus wil je er nog bij zijn, kun je je opgeven via email hidden; JavaScript is required uiterlijk vóór 10 februari. Meer info vind je terug op de website.

Het volgende evenement is de Joop Zoetemelk Classic op zaterdag 17 maart. De dames die zich voor de JZC hebben aangemeld en bij ons melden vóór 10 maart , geven wij de mogelijkheid met elkaar te rijden in een groep met afgestemde snelheid. Het aantal en de snelheid is dus afhankelijk van de aanmeldingen. Heb je je nog niet bij ons aangemeld of ken je nog dames die willen aansluiten, stuur ons een berichtje!

En ten slotte donderdag 17 mei organiseren we de 2e Ladies Ride. Zet de datum alvast in je agenda!Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather