Vertrouwenspersoon: Ben Crul

Ben CrulVanaf 2019 ben ik bij Swift betrokken als onafhankelijk vertrouwenspersoon. Mijn naam is Ben Crul, 66 jaar oud en ik ben o.a. vele jaren in Leiden als huisarts actief geweest vanuit mijn praktijk aan het Noordeindeplein. Vanaf die plek vertrekt elke zondagmorgen sinds 1982 mijn fietsploegje NEP (vandaar de naam..). Inmiddels ben ik met pensioen maar zit zeker niet stil. Jullie rijden
bijvoorbeeld allemaal rond met het logo op jullie wielershirt van Fietsmaatjes waarvan ik in LeidenLeiderdorp voorzitter ben.

Met het bestuur van Swift heb ik afgesproken dat ‘vertrouwenspersoon’ voor mij inhoudt dat degene van Swift die zich tot mij wendt dat in vertrouwen kan doen en ik daarover geen mededelingen doe tenzij de persoon die mij in vertrouwen heeft genomen dat zelf wil. Vergelijk het met het medisch beroepsgeheim dat mij niet vreemd is.

Ik ben te bereiken via mijn mail email hidden; JavaScript is required of per post of briefje naar mijn huisadres Rijndijk 128, 2331AJ Leiden. Ik neem dan contact op.

Hopelijk hebben jullie mij echter niet nodig en draait alles om lekker fietsen bij Swift in het komende wielerseizoen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather