Clubkleding

Laatste nieuws van de kledingcommissie:

De juni bestelling is afgerond. Verwachte levering: eind augustus 2018

 

10 juni 2018:  Op 20 juni houden wij een pasavond voor de leden van het aangepast wielrennen. aanvang 19.00 einde op 20.30. Ook is er deze avond gelegenheid kleding af te halen die in maart (of daarvoor) is besteld.  Naleveringen van kleding die op 6 maart afwezig zijn aanwezig. Het passen voor de leden van het aangepast wielrennen gaat voor! Dit kan betekenen dat we even om je geduld vragen.

Voor wie wil bestelen: Eind juni 2018 hopen we genoeg bestellingen binnen te hebben om een order te plaatsten. Wij hebben te maken met een minimumorder bedrag.

 

25 april 2018: de bestelde arm en beenstukken zijn binnen!

Op dinsdag 6 maart hebben wij voor het eerst kleding verkocht van het nieuwe tenue. Dat was een flinke klus. Wij willen de leden bedanken die met veel geduld in de rij hebben staan wachten op hun kleding.

Er zijn bij de verkoop mogelijk vergissingen gemaakt door ons. Wil iedereen die twijfel heeft over de kleding zich per mail melden. We kunnen dan vaststellen om wat voor kledingstuk het gaat en of het wel of niet in orde is.

Heel veel bestelde kleding is goed geleverd! Slechts enkele kledingstukken zijn niet geleverd. Die gaan wij nabestellen. Over de levertijd kunnen we nu nog niets zeggen.

 

 

 

Swiftkleding

Uiteraard rijd je als lid van Swift in de clubkleding. Helaas is het te duur voor de vereniging om die gratis weg te geven, maar je kunt jouw Swift-garderobe voor een schappelijke prijs op pijl houden. Dankzij onze kledingcommissie en dankzij de firma Bioracer.

Het Swiftshirt krijgt een nieuw ontwerp in 2018

Het Swift shirt krijgt in 2018 een nieuw uiterlijk. Er zijn drie redenen om te gaan veranderen. De eerste reden is onderdeel van het honderdjarig bestaan in 2019. Wij willen in éen seizoen de hele club in het nieuw steken. Zodat we als honderdjarige goed voor de dag komen.

Een tweede reden is dat er een steeds luidere roep is om een verandering. Het nieuwe ontwerp wordt door de kledingcommissie in samenwerking met Bioracer gemaakt.

Een derde reden is de mogelijkheid om meerdere sponsornamen op het shirt te dragen. Het shirt van nu is ontworpen voor het dragen van de naam van éen hoofdsponsor.

 

Pasavonden

Bestelde kleding  wordt binnen de daarvoor gestelde termijn geleverd aan Swift en kan daarna worden afgehaald en afgerekend met pin in het clubhuis tijdens de openingstijden. Vraag dan even vriendelijk aan de mensen achter de bar, of ze je willen helpen!

Eerstvolgende: 20 juni van 19.00 tot 20.30 voor leden van het aangepast wielrennen.

Daarna gaan wij op zoek naar een datum in september 2018.

 

 

Kledingcommissie

    • Ellen van Rijn
    • Robin van Noort
    • Esther Taal
    • Arnaud van Schie (jeugd)

 

  • Michiel Apon, coördinator

E-mail: email hidden; JavaScript is required

Assortiment en prijzen

Pakket sportief

Broek en shirt km

Eenmalig aanbod voor nieuwe leden.

€31 korting, pakket kost nu €60,- ipv  €91,-

De korting is éen keer per lid geldig!

WIJ HEBBEN ALLEEN BROEKEN EN SHIRTS IN EEN BEPERKTE HOEVEELHEID OP VOORRAAD.

 

alle prijzen in euro’s

shirt km  36
shirt LM     vernieuwd  40
Jack prof combi   nieuw  55
Snelpak km  80
snelpak  lm  85
Roadracepak    nieuw 110
windstopper  45
korte broek  55
collant (lange broek)  58
Armstukken  17
Beenstukken  20

 

Alle prijzen in euro.  De maten zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Dat is makkelijk bij het bestellen.

 

Beschikbare maten : 128,140, 152, 164,

0/xxs, 1/xs, 2/s, 3/m, 4/l, 5/xl,   6/xxl, 7/xxxl , 8/SL, 9/ml, 10/ll

Verlengde pijpen voor een broek kosten 5,-€ extra.

 

Handschoenen, arm en beenstukken worden alleen besteld bij voldoende belangstelling.

 

Toelichting op het assortiment

Nieuw in het assortiment

Roadracepak: een snelpak met zakken. Perfect geschikt voor de wedstrijdrijders

Jack prof combi: Een nieuw jack dat het vertrouwde Transotex jack vervangt. In vergelijking met het Transotex jack is de stof (tempest) rekbaarder, iets meer waterafstotend en warmer. Op de site van Bioracer bestaat een uitvoering van dit jack met een windstopper aan de voorzijde.

Shirt LM: Het shirt met lange mouwen gaat meer en meer lijken op een licht jack. De vernieuwing zit in de pasvorm en gebruikte stof (tempest light). Voor leden die het oude Transotex jack te warm vonden is dit het ideale jack.

SIZE MEN TOPMaattabellen

MENS SHORT

SIZE WOMEN TOP

WOMENS SHORT

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather