Clubkleding

Laatste nieuws van de kledingcommissie:

De eerste levering van ons nieuwe tenue staat gepland voor half februari 2018.  Als het zover is plaatsen we een nieuw bericht.

 

 

Swiftkleding

Uiteraard rijd je als lid van Swift in de clubkleding. Helaas is het te duur voor de vereniging om die gratis weg te geven, maar je kunt jouw Swift-garderobe voor een schappelijke prijs op pijl houden. Dankzij onze kledingcommissie en dankzij de firma Bioracer.

Het Swiftshirt krijgt een nieuw ontwerp in 2018

Het Swift shirt krijgt in 2018 een nieuw uiterlijk. Er zijn drie redenen om te gaan veranderen. De eerste reden is onderdeel van het honderdjarig bestaan in 2019. Wij willen in éen seizoen de hele club in het nieuw steken. Zodat we als honderdjarige goed voor de dag komen.

Een tweede reden is dat er een steeds luidere roep is om een verandering. Het nieuwe ontwerp wordt door de kledingcommissie in samenwerking met Bioracer gemaakt.

Een derde reden is de mogelijkheid om meerdere sponsornamen op het shirt te dragen. Het shirt van nu is ontworpen voor het dragen van de naam van éen hoofdsponsor.

Het ontwerpen

Het nieuwe ontwerp is klaar. Op de bestelavond van 7 december is het bij heel veel mensen in de smaak gevallen. Er zijn zelfs  mensen lid geworden vanwege het shirt.

 

Pasavonden


Op donderdag 7 december was er een pas- en bestelavond in het clubhuis. We zijn 18.00 tot 21.00 open.  Op deze avond bestel je kleding voor begin februari.

Bestelde kleding  wordt binnen de daarvoor gestelde termijn geleverd aan Swift en kan daarna worden afgehaald en afgerekend met pin in het clubhuis tijdens de openingstijden. Vraag dan even vriendelijk aan de mensen achter de bar, of ze je willen helpen!

Bestellen van kleding kan tot en met 17 december 2017 tot 12.00 uur. Mail je bestelling naar email hidden; JavaScript is required.

 

Kledingcommissie

    • Ellen van Rijn
    • Robin van Noort
    • Yvonne Droog
    • Esther Taal

Vacature: jeugdkleding

  • Michiel Apon, coördinator

E-mail: email hidden; JavaScript is required

Assortiment en prijzen

Pakket sportief

Broek en shirt km

Eenmalig aanbod ter introductie met

€31 korting voor €60,-

De korting is éen keer per lid geldig!

Pakket extra

Jack prof combi, windstopper, arm en beenstukken

Eenmalig aanbod ter introductie met

€17 korting voor €125-

 

alle prijzen in euro’s

shirt km  36
shirt LM     vernieuwd  40
Jack prof combi   nieuw  60
Jack prof winter   nieuw  75
Jack windblock light  nieuw  65
Snelpak km  80
snelpak  lm  85
Roadracepak    nieuw 110
windstopper  45
korte broek  55
collant (lange broek)  58
handschoenen  20
Armstukken  17
Beenstukken  20

Sokken 10 euro per paar!

Alle prijzen in euro.  De maten zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Dat is makkelijk bij het bestellen.

 

Beschikbare maten : 128,140, 152, 164,

0/xxs, 1/xs, 2/s, 3/m, 4/l, 5/xl,         6/xxl, 7/xxxl , 8/SL, 9/ml, 10/ll

Verlengde pijpen voor een broek kosten 5,-€ extra.

 

Toelichting op het assortiment

Nieuw in het assortiment

Roadracepak: een snelpak met zakken. Perfect geschikt voor de wedstrijdrijders

Jack prof combi: Een nieuw jack dat het vertrouwde Transotex jack vervangt. In vergelijking met het Transotex jack is de stof rekbaarder, iets meer waterafstotend en warmer. Op de site van Bioracer bestaat een uitvoering van dit jack met een windstopper aan de voorzijde.

 

Jack prof winter: Dit jack is het warmste jack dat we verkopen. Speciaal voor de renner die in koude weersomstandigheden z’n duurtraining doet.

Jack prof windblock: Dit jack heeft een windstopper aan de voorzijde. Het is verder het beste te vergelijken met het prof combi jack.

Shirt LM: Het shirt met lange mouwen gaat meer en meer lijken op een licht jack. De vernieuwing zit in de pasvorm en gebruikte stof (tempest). Voor leden die het oude Transotex jack te warm vonden is dit het ideale jack.

SIZE MEN TOPMaattabellen

MENS SHORT

SIZE WOMEN TOP

WOMENS SHORT

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather