Swift bestaat 100 jaar

19 juli 1919 is Swift opgericht. 19 juli 2019 bestaat Swift 100 jaar. Er hebben al diverse activiteiten plaatsgevonden in het kader van dit jubileum. Tijdens de Joop Zoetemelk Classic is de jubileumbidon ten doop gegaan en aan alle deelnemers uitgereikt. Ook de coverband “komen lopen” speelde na afloop er goed op los in het kader van dit 100 jarig bestaan. 21 april stonden de clubkampioenschappen in het teken van ons 100 jarig bestaan.

vrijdag 19 juli: zangfietspad, Jubileumboek, BBQ

19 juli is de dag.

Om 14 uur zal het zangfietspad op het Roomburgerpad worden geopend. Dit doen we samen met zangkoor Ex Animo dat dit jaar ook haar 100 jarig jubileum viert. Genodigden ontvangen een uitnodiging. Belangstellenden zijn welkom.

Om 15.15 uur wordt het eerste Jubileumboek 100 jaar Swift uitgereikt. De samensteller is ons lid Gerrit Kransse. Swift is Gerrit ontzettend dankbaar voor dit mooie resultaat. Belangstellenden zijn welkom. Het boek is daarna te koop voor € 26,50 aan de bar. Vrijwilligers krijgen het boek gratis aangeboden voor hun inzet in 2019.

Van 15.30 tot 17.30 uur is een receptie. Genodigden krijgen een uitnodiging.

Om 18 uur een BBQ. Er wordt aandacht besteed aan het 100 jarig bestaan van Swift. Er zullen ook wedstrijden worden gereden op het parcours. Een introducé is van harte welkom. Aanmelding is verplicht. Dit kan door een mail te sturen naar ons lid van de jubileumcommissie Ellen van Rijn, via email hidden; JavaScript is required. Je kunt ook inschrijven op het inschrijfformulier dat achter de bar ligt. Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juli 2019. Enkel leden en genodigden kunnen deelnemen aan de BBQ.

zaterdag 20 juli: jubileumtochten

Zaterdag 20 juli zijn er jubileumtochten. Afstanden 50 en 100 km. Om 8.30 uur zal gestart worden met voorrijders. Na afloop gezellig napraten in het clubhuis.

Na afloop is er Franse middag. In Franse sfeer, met franse hapjes kan genoten worden van een mooie Touretappe: Tarbes-Tourmalet.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather