Nieuwelingen/Junioren

Nieuwelingen en junioren bij de LRTV SwiftBen je tussen de 15 en 17 jaar oud, dan ben je in wielertermen een ‘nieuweling‘; in de twee daarop volgende jaren ga je door het wielerleven als ‘junior‘. Bij de LRTV Swift heb je het best goed, als zo’n jongen/heer of meisje/vrouw. Je krijgt er gezelschap van toffe ploeggenoten en een ruim aanbod aan wieleractiviteiten. En je wordt begeleid door een enthousiast team van ervaren renners.

De nieuwelingen en junioren trainen bij Swift gezamenlijk, in eigen niveaugroepen. Als je écht ambitie hebt om verder te komen in de wielersport is er de mogelijkheid gebruik te maken van individuele trainingsschema’s.

Val je in deze leeftijdscategorie en wil je kennismaken met de wielersport? Dat kan! Kom gerust een keer kijken naar een training of wedstrijd. En fiets vooral ‘ns mee in een van onze groepen. Je mag een aantal keer meetrainen voordat je gevraagd wordt om lid te worden.

De begeleiders van de Swift-nieuwelingen en -junioren vertellen je graag meer.

licentieNog maar ‘ns de terminologie:

  • Nieuweling/Nieuweling-meisje: vanaf 1 januari van het jaar waarin je 15 wordt t/m 31 december van het jaar waarin je 16 wordt.
  • Junior/Junior-vrouw: vanaf 1 januari van het jaar waarin je 17 wordt t/m 31 december van het jaar waarin je 18 wordt.

swift-header-nieuwelingen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather