Kom kennismaken

Kennismaken met aangepast wielrennen

Kennismakingscursus aangepast wielrennenMet LRTV Swift kun je kennismaken met aangepast wielrennen. Dit is voor iedereen met een beperking, vanaf 10-12 jaar. Wij richten ons op twee verschillende doelgroepen: mensen met een lichamelijke beperking en mensen met een verstandelijke beperking.

Met deze kennismaking ervaar je dat wielrennen met een beperking heel erg leuk is en ook  goed voor je gezondheid en conditie. Het levert ook nieuwe vriendschappen op. Tijdens de cursus kan je verschillende (aangepaste)  wielrenfietsen uitproberen en kijken welke het beste bij je past. Dit kunnen gewone racefietsen zijn, maar ook tandems, handbikes, driewielers.  De kennismaking bestaat uit drie trainingen van een uur.  Het kennismaken is kosteloos en staat onder leiding van ervaren trainers.

Je kan instromen vanaf de start van de trainingen vanaf maart  tot en met september. De trainingen zijn van 18:00 uur tot 19:00 uur en vinden plaats op het parcours van LRTV Swift, Willem van der Madeweg 1 in Leiden.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen kan je mailen naar email hidden; JavaScript is required.

Schoolsportcursus voor MLK en ZMLK leerlingen in Leiden

Aangepast wielrennen bij LRTV Swift
Leeftijd vanaf 12 jaar, 4 keer 1 uur op het parkoers van LRTV Swift, Willem van der Madeweg 1 te Leiden op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur. Kosten   €12,50. Instromen kan op elke woensdag vanaf  de eerste training in maart tot en met september. Graag eerst overleggen met de coördinator vanuit Swift, Nelly van der Does via email hidden; JavaScript is required.

Meer informatie kan ook via de Coach Aangepast Bewegen: Joey Wilmot van Incluzio Leiden, email email hidden; JavaScript is required.  die namens de gemeente leiden de sportstimulering in zijn portefeuille heeft.

 

Of via het aanbod van de gemeentelijke Schoolsportcommissie.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather