Nieuws

 

 

Beste ouders van de jeugdleden van Swift-Leiden.

Na ruim 1,5 jaar van beperkingen en aanpassingen is het een fijn om de jeugd weer op de fiets te zien. Bij de trainingen en wedstrijden, zowel op de racefiets als op de cyclocrossfiets.

Ouders en andere toeschouwers staan weer langs het parcours om de renners aanmoedigen, er is gelukkig weer leven in de brouwerij.

Hopelijk beleven jullie er ook veel plezier aan op de club aanwezig te zijn. We streven ernaar om een leuke vereniging te zijn en een gevulde activiteitenkalender aan te bieden. Net als voorgaande jaren, zijn er wat losse eindjes te knopen. De jeugdcommissie en de trainers zijn momenteel minimaal ingevuld. Daarom zijn wij bij voorbaat al blij met iedere vorm van ondersteuning. Het spreekt voor zich dat iedere activiteit een flinke uitdaging vormt om alle zaken gedaan te krijgen.

Wij zijn dan ook op zoek naar verdere uitbreiding van de jeugdcommissie en hulptrainers. Ben jij een enthousiaste en gezellige ouder die samen met ons aan de slag wilt gaan? Het hoeft niet per se een rol op de voorgrond te zijn, ook achter de schermen is er genoeg te regelen en organiseren.

Oproep

We doen een dringend beroep op jullie, de ouders van de jeugd, om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan het fietsplezier van je eigen kind, maar ook dat van anderen. Heb je misschien wat tijd vrij die je kunt inzetten, dan zijn wij hier enorm blij om. Een levenslange verbinding is zeker niet wat wij voor ogen hebben, maar met een korte periode om ervaring op te doen is , is het ook weer een fijn om deze ervaring op een later moment over te dragen aan een andere vrijwilliger. De vereniging zijn wij met ons allen.

Fietservaring is geen must. Een positieve/constructieve instelling wel.

We vertellen je graag meer over wat we nodig hebben en horen graag wat je zou willen doen.

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie

Wielrenkamp 9-11 September 2022

Save the date! Swift organiseert dit jaar weer een voor alle jeugdrenners van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september. De locatie is in Vierhouten. Meer informatie volgt.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather