Kom kennismaken!

Vind je fietsen leuk en wil je eens een jeugdtraining volgen bij onze vereniging? Kom dan vooral langs. Je kunt gedurende één maand proberen of je het fietsen leuk vindt.

De proeflessen vinden plaats op dinsdagen van 17:30 uur-18:30 uur. Het is verplicht om je vooraf aan te melden via email hidden; JavaScript is required. Daarna krijg je een bericht wanneer je mee kan trainen. De eerste paar keer moeten ook je ouders aanwezig zijn. Dit i.v.m. de veiligheid.

Na de kennismakingsmaand besluit je of  je lid wilt worden van Swift. Je hoeft dan niet direct een wielrenfiets aan te schaffen. Je kunt voor €5,- per training een fiets huren bij Swift (dit kan voor maximaal 3 maanden). De leenfiets mag niet de club verlaten, wel kun je op de club met deze huurfiets deelnemen aan wedstrijden. Een leenfiets dien je van te voren aan te vragen via email hidden; JavaScript is required aangezien we een beperkte voorraad hebben.

Al je besluit om lid te worden, train je 1 of 2 keer per week.

Beginners trainen van maart-oktober op dinsdagen van 17:30 tot 18:30 uur. Gevorderde jeugdrenners trainen in deze periode op dinsdagen en donderdagen van 17:30 tot 18:30 uur. De indeling wordt door de hoofdtrainer na overleg bepaald.

Vanaf oktober t/m februari wordt de mogelijkheid geboden om te veldrijden. Deze trainingen vinden op dinsdagmiddag plaats. Als je wilt komen crossen, dien je trouwens wel te beschikken over een cyclocrossfiets of een MTB. Die kun je helaas niet huren/lenen op de club.

LIDMAATSCHAP:

Mocht je meteen lid willen worden van onze mooie vereniging, kan je je aanmelden via:  Meld je aan.

We zien uit naar je komst. Tot ziens bij LRTV Swift!

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather