Kom kennismaken!

Vind je fietsen leuk en wil je eens proeven hoe het is? Kom eens bij ons kijken, we heten je nu al welkom. Momenteel zijn we bezig met het veldrijden en bieden je graag de mogelijkheid om dit eens te proberen.

Je kunt gedurende één maand proberen of je het fietsen leuk vindt.

‘Instappen’ doe je tijdens onze trainingen,  op dinsdag of donderdag van de  (gedurende het wegseizoen). Afhankelijk van welk niveau je al bent, word je door de vereniging ingedeeld in de groep. Neem daarom vooraf contact op met de trainer en/of jeugdbegeleider.

Vanaf oktober t/m februari  wordt de mogelijkheid geboden om te veldrijden. Deze trainingen vinden op dinsdagmiddag plaats.

Mail of bel vooraf wel even met de jeugdbegeleider, zodat we rekening kunnen houden met je komst. De eerste vier keer moeten ook je ouders aanwezig zijn. Dit i.v.m. de veiligheid.

Na de kennismakingsmaand besluit je of je doorgaat met fietsen en dus lid wilt worden van Swift. Je hoeft dan niet direct een wielrenfiets aan te schaffen. Je kunt voor €5,- per training een fiets huren bij Swift (dit kan voor maximaal 3 maanden). Die fiets mag niet de club verlaten, wel kun je op de club met deze huurfiets deelnemen aan wedstrijden.

Als je wilt komen crossen dien je trouwens wel te beschikken over een cyclocrossfiets of een MTB. Die kun je helaas niet huren/lenen op de club.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan.

We zien uit naar je komst. Tot ziens bij Swift!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather