Kom kennismaken!

Vind je fietsen leuk en wil je eens proeven hoe het is? Kom eens bij ons kijken, we heten je nu al welkom. Momenteel zijn we bezig met het veldrijden en bieden je graag de mogelijkheid om dit eens te proberen.

Je kunt gedurende één maand proberen of je het fietsen leuk vindt.

‘Instappen’ doe je tijdens onze trainingen, iedere eerste dinsdag of derde donderdag van de maand (gedurende het wegseizoen). Vanaf oktober t/m februari wordt de mogelijkheid geboden om te veldrijden. Deze trainingen vinden op dinsdag en woensdag plaats, dit hangt een beetje van je leeftijd af.

Mail of bel vooraf wel even met de jeugdbegeleider, zodat we rekening kunnen houden met je komst. De eerste vier keer moeten ook je ouders aanwezig zijn. Dit i.v.m. de veiligheid.

Hoewel de vereniging voorschrijft dat de ouders/verzorgers de eerste keren bij de proeftraining aanwezig moeten zijn, is dat in de huidige omstandigheden i.v.m. de COVID-19 maatregelen helaas niet haalbaar. Wil je komen proeftrainen dan is het noodzakelijk dat de trainers beschikken over een telefoonnummer van je ouders/verzorgers in geval van nood.
 
Overige maatregelen die tijdens de trainingen worden genomen zijn:
  • De sportkantine, douches, kleedkamers, wc en overige ruimtes in het clubhuis zijn gesloten.
  • Publiek, ouders en overige belangstellende zijn niet toegestaan tijdens trainingen.

 

Na de kennismakingsmaand besluit je of je doorgaat met fietsen en dus lid wilt worden van Swift. Je hoeft dan niet direct een wielrenfiets aan te schaffen. Je kunt voor €5,- per training een fiets huren bij Swift (dit kan voor maximaal 3 maanden). Die fiets mag niet de club verlaten, wel kun je op de club met deze huurfiets deelnemen aan wedstrijden.

Als je wilt komen crossen dien je trouwens wel te beschikken over een cyclocrossfiets of een MTB. Die kun je helaas niet huren/lenen op de club.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan.

We zien uit naar je komst. Tot ziens bij Swift!

Facebooktwitterpinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather