Wieler café Swift op 11 januari was een groot succes!

Het clubhuis van Swift was op donderdag 11 januari weer helemaal gevuld: ook het tweede wieler cafe, in combinatie met de nieuwjaarsborrel, werd weer goed bezocht door veel Swift-leden, sponsoren en genodigden.

We hadden twee bijzonder interessante gastsprekers. Richard Plugge, de directeur van de LottoNL-Jumbo ploeg vertelde over hoe een fietsploeg werkt, wat daarbij komt kijken en welke beslissingen er gemaakt worden om nog succesvoller te zijn. Vragen vanuit de zaal werden beantwoord en Richard, zelf Swift-lid, had er zichtbaar plezier in.

Na de pauze was onze tweede gastspreker aan de beurt. Laurine van Riessen, voormalig schaatster maar nu actief op de baan, werd met een presentatie en in een interactief spel geïntroduceerd en daarna door de evenementencommissie en het publiek verder bevraagd.

Als verrassing werd Laurine tot slot ook nog gehuldigd als erelid van Swift. Trotse ouders van Laurine en vriendin Diane Valkenburg speelden daarin de hoofdrol.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde avond met een speciaal woord van dank voor de leden van de barcommissie. En mede door alle aanwezige Swifters was het niet alleen informatief maar ook bijzonder gezellig!

Tot ziens op de fiets!

De evenementencommissie,
Felix, Gert, Gwen en Meike.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather