Contributie inning via ClubCollect

Om de contributie te innen gaat Swift met ingang van dit jaar samenwerken met ClubCollect, een organisatie die daar ruime ervaring mee heeft. ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat het innen van de contributie makkelijker gaat. Voor zowel jou als de vereniging levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor jou is het betaalgemak en de mogelijk tot gespreid betalen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht).

Hoe werkt het?

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail of sms zal ClubCollect je betaalverzoeken sturen namens Swift. Met de link in de berichten die je ontvangt kan je naar je persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kan je aangeven op welke manier je wilt te betalen. Je kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heb je de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvang je altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat je altijd op de hoogte bent. Op je persoonlijke betaalpagina kan je ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.
Omdat ClubCollect je betaalverzoeken zal sturen namens Swift, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). Je kunt dat ook lezen in hun privacyreglement.

Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij je naar www.clubcollect.com. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect dan kan je natuurlijk ook terecht bij de penningmeester.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather