Woensdagavond duurtraining

De werkweek breken met halverwege een ritje in het peloton? Dan is de volgende activiteit van Swift beslist iets voor u. Vanaf het ingaan van de zomertijd op 25 maart starten we weer op elke woensdagavond om 19.00 uur bij het clubhuis voor een tempo-duurtraining van 50 kilometer door de polder. We rijden gezamenlijk in en splitsen na 10 km op in twee aparte tempogroepen: één peloton een snelheid van circa 30 km/u en één van 35 km/u. Geschikt dus voor alle toerders, trimmers en renners die ook doordeweeks een keer sportief tussen de wielen willen rijden.

We volgen hierbij een vaste en overzichtelijke route achterlangs de Vlietlanden naar Leidschendam, dan richting Wilsveen, door de Geerpoler, langs het Bentwoud naar Boskoop, en daarna bij de watertoren linksaf terug langs de N11. De eerste en laatste weken van het seizoen zal de route iets worden ingekort om voor donker binnen te zijn. We rouleren en groupe in een strak tempo en zonder demarrages. Ieder Swiftlid is welkom om zich aan te sluiten.

Namens de toercommissie,

Henk Kern

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 28 maart 2018 tot en met 5 september 2018. De eerstvolgende keer is op 28 maart 2018 19:00

  • Locatie: LRTV Swift
  • Categorieën:
  • Toekomstige data: