Swift wint derde Joppenszprijs met taptoe 2016

Taptoe Leiden, oktober 2016, LRTV Swift

Swift reed ook dit jaar weer de Leidse taptoe in een sfeervol verlicht peloton en won daarmee de derde prijs door haar gedisciplineerde en creatieve presentatie. De aanwezigheid van veel jeugdige Swifters, handbikers en een aantal toerders zorgde voor een gezellig en compact geheel.

Taptoe Leiden, oktober 2016, LRTV Swift

Vooraf aan de Taptoe was er weer het jaarlijkse patatje eten in het clubhuis met overheerlijke frikandellen, geheel  verzorgd door Riet en Toon met hun team.

Volgend jaar mogen we als derde deelnemer starten in de taptoe. Dan gaan natuurlijk proberen om weer in de prijzen te geraken. De geldprijs van 2016, een bedrag van € 250, wordt gereserveerd voor jeugd- en handbike-activiteiten in 2017.

Lang leve de Joppenszprijs!

Taptoe Leiden, oktober 2016, LRTV Swift

Hoewel Isabelle niet op haar eigen racefiets de taptoe kon meerijden—zij was helaas geblesseerd aan haar pols—was er voor haar wel reden om te lachen. Isabelle (links op de foto hierboven) sleepte namelijk de Swiftprijs voor de leukst versierde fiets in de wacht. Isabelle reed de taptoe op de tandem met begeleider Niek van de afdeling aangepast wielrennen.

Taptoe Leiden, oktober 2016, LRTV Swift

De prijs was een waardebon van Neuteboom Tweewielers Leiderdorp. De door Neuteboom Bike Totaal in Leiderdorp gesponsorde prijs, waarvoor hartelijk dank, werd uitgereikt door onze voorzitter van Swift, Willem Haasnoot.