Clubkleding

Tenue LRTV Swift Uiteraard rijd je als lid van Swift in de clubkleding. Helaas is het te duur voor de vereniging om die gratis weg te geven, maar je kunt jouw Swift-garderobe voor een schappelijke prijs op pijl houden. Dankzij onze kledingcommissie en dankzij de firma Bioracer.

Het Swiftshirt krijgt een nieuw ontwerp in 2018

Het Swift shirt krijgt in 2018 een nieuw uiterlijk. Er zijn drie redenen om te gaan veranderen. De eerste reden is onderdeel van het honderdjarig bestaan in 2019. Wij willen in éen seizoen de hele club in het nieuw steken. Zodat we als honderdjarige goed voor de dag komen.

Een tweede reden is dat er een steeds luidere roep is om een verandering. Het nieuwe ontwerp wordt door de kledingcommissie in samenwerking met Bioracer gemaakt. We kunnen al wel zeggen dat we streven naar een zwarte broek en naar een shirt met in ieder geval veel Swiftblauw erin verwerkt.

Een derde reden is de mogelijkheid om meerdere sponsornamen op het shirt te dragen. Het shirt van nu is ontworpen voor het dragen van de naam van éen hoofdsponsor.

Via de site en de nieuwsbrief houden wij jullie op de hoogte. Wij willen in mei/ juni 2017 een eerste ontwerp klaar hebben. Het eerste bestelmoment zal vermoedelijk in september of oktober 2017 plaatsvinden.

» Pasavonden
» Webshop
» Kledingcommissie
» Assortiment en prijzen
» Maattabellen

Pasavonden


Op dit moment staat er geen pas-avond gepland. Er kan geen kleding worden besteld. Vanaf eind juni starten we een uitverkoop van kleding van het oude ontwerp. Korting en startdatum volgen later via de mail.

 

Webshop stopt

Swiftkleding bestel je rechtstreeks bij de kledingcommissie.  Dit kan per mail en door langs te komen op de pasavond. Bestellen via de webshop gaat niet meer.

 

Bestelde kleding  wordt binnen de daarvoor gestelde termijn geleverd aan Swift en kan daarna worden afgehaald en afgerekend met pin in het clubhuis tijdens de openingstijden. Vraag dan even vriendelijk aan de mensen achter de bar, of ze je willen helpen!

 

Kledingcommissie

  • Ellen van Rijn
  • Robin van Noort
  • Yvonne Droog
  • Esther Taal
  • Vacature: jeugdkleding

  • Michiel Apon, coördinator

E-mail: email hidden; JavaScript is required

Assortiment

Wij hebben een breed assortiment wielerkleding. De kledinglijn van het body-fit model is met 25% te koop. Daarvan is nog een beperkte voorraad aanwezig. Nieuw in ons assortiment is het  prof-combi jack. Dit is een herfst/winterjack met een windstopper aan de voorzijde. De armen en rug zijn niet geïsoleerd. Dit jack is voor 55€ te koop.

Prijslijst Swift 2017

 

 

Swift kleding verkoop 2016

Maattabellen

SIZE MEN TOP

MENS SHORT

SIZE WOMEN TOP

WOMENS SHORT

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather