Clubkleding

Tenue LRTV Swift Uiteraard rijd je als lid van Swift in de clubkleding. Helaas is het te duur voor de vereniging om die gratis weg te geven, maar je kunt jouw Swift-garderobe voor een schappelijke prijs op pijl houden. Dankzij onze kledingcommissie en dankzij de firma Bioracer.

Het Swiftshirt krijgt een nieuw ontwerp in 2018

Het Swift shirt krijgt in 2018 een nieuw uiterlijk. Er zijn drie redenen om te gaan veranderen. De eerste reden is onderdeel van het honderdjarig bestaan in 2019. Wij willen in éen seizoen de hele club in het nieuw steken. Zodat we als honderdjarige goed voor de dag komen.

Een tweede reden is dat er een steeds luidere roep is om een verandering. Het nieuwe ontwerp wordt door de kledingcommissie in samenwerking met Bioracer gemaakt

Een derde reden is de mogelijkheid om meerdere sponsornamen op het shirt te dragen. Het shirt van nu is ontworpen voor het dragen van de naam van éen hoofdsponsor.

 

Het ontwerpen

We zijn inmiddels druk bezig met ontwerpen. Ons streven naar een blauw shirt met een zwarte broek gaat lukken. Wij hopen eind oktober 2017 het ontwerp te laten zien op de site. Het roze shirt voor de vrouwen komt niet meer terug in ons assortiment. Wel blijft er een dameslijn bestaan.

Via de site en de nieuwsbrief houden wij jullie op de hoogte.

» Pasavonden
» Webshop
» Kledingcommissie
» Assortiment en prijzen
» Maattabellen

Pasavonden


Op dit moment staat er geen pas-avond gepland. Er kan geen kleding worden besteld. Vanaf eind juni starten we een uitverkoop van kleding van het oude ontwerp. Korting en startdatum volgen later via de mail.Het eerste bestelmoment zal vermoedelijk in november 2017.

 

Webshop stopt

Swiftkleding bestel je rechtstreeks bij de kledingcommissie.  Dit kan per mail en door langs te komen op de pasavond. Bestellen via de webshop gaat niet meer.

 

Bestelde kleding  wordt binnen de daarvoor gestelde termijn geleverd aan Swift en kan daarna worden afgehaald en afgerekend met pin in het clubhuis tijdens de openingstijden. Vraag dan even vriendelijk aan de mensen achter de bar, of ze je willen helpen!

 

Kledingcommissie

    • Ellen van Rijn
    • Robin van Noort
    • Yvonne Droog
    • Esther Taal

Vacature: jeugdkleding

  • Michiel Apon, coördinator

E-mail: email hidden; JavaScript is required

Assortiment

Wij hebben een breed assortiment wielerkleding. De kledinglijn van het body-fit model is met 25% te koop. Daarvan is nog een beperkte voorraad aanwezig. Nieuw in ons assortiment is het  prof-combi jack. Dit is een herfst/winterjack met een windstopper aan de voorzijde. De armen en rug zijn niet geïsoleerd. Dit jack is voor 55€ te koop.

assortiment en prijs 2017

shirt km 36
shirt LM 40
trainingsjack 45
Snelpak km 95
snelpak  lm 95
windstopper 45
collant 55
korte broek 59
prof combi jack 55
winterjack heavy 75
handschoenen 25

Voor 2018 streven ernaar om de prijzen zoveel mogelijk gelijk te laten. In assortiment veranderd het shirt met lange mouwen en het trainingsjack Transotex van naam en stof. Er gaat een snelpak met zakken bij ons assortiment komen. 

SIZE MEN TOPMaattabellen

MENS SHORT

SIZE WOMEN TOP

WOMENS SHORT

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinemail hidden; JavaScript is requiredby feather