Swift ladies gaan weer leuke activiteiten organiseren en maak kennis met……

We mogen weer wat organiseren en dus komt er weer een Swift Ladies Ride op donderdagavond 19 mei 2022, noteer die alvast in je agenda!

Nog meer leuk nieuws, we zijn benadert door “Klik” een meiden (studenten) fiets club, hieronder info over hen

Hallo allemaal!

Wij stellen graag aan jullie voor: Klik! Wij zijn een clubje meiden die elkaar via SWIFT heeft gevonden en lekker samen is gaan fietsen. Onze liefde voor fietsen en Toeren heeft een enthousiaste slag gemaakt. Nu hebben wij een aparte wielergroep opgezet met als doel om hard te trainen en lekker veel toertochten te gaan rijden. Deze wielergroep is speciaal voor jonge mensen tussen de 20 en 35 jaar. Als een mooie start hebben we de Joop Zoetemelk Classic op het oog! Na de Joop Zoetemelk gaan wij door met wekelijkse trainingen op dinsdag- en donderdagavonden. Voor nu zijn we een subgroep van SWIFT Ladies, maar mannen zijn ook zeker welkom. We zijn dus allemaal ook lid van Swift. Lijkt het je leuk om aan te sluiten en veel toertochten mee te pakken of wil je meer informatie? Vul dan dit interesseformulier in: https://forms.gle/kR3ngGiSYtX5mvam6. Want samen fietsen is natuurlijk veel leuker dan alleen.
Groetjes,

Klik Iris, Wies, Zillah, Maartje en Eva


Zij fietsen ook mee met de JZC, wil je met een groep dames fietsen op zaterdag 19 maart, laat dit dan weten via de mail dan vormen we een dames groep en fietsen we samen email hidden; JavaScript is required Je moet natuurlijk wel ingeschreven zijn voor de JZC.