Hervatting Toeractiviteiten Swift

Welkom terug in een nieuw jaar met nieuwe kansen! En hopelijk ook het perspectief op een uitweg uit de coronacrisis. De onlangs door de regering afgekondigde versoepeling van de maatregelen met betrekking tot de sport stemt alvast positief en biedt ons een mooi vooruitzicht. We mogen er als wielervereniging weer samen op uit gaan!

De toercommissie van Swift heeft daarom besloten dat we na de lockdown een aantal van de toeractiviteiten gaan hervatten. Na de 2e versoepeling in 10 dagen mogen we nu ook weer gebruik maken van de bar en het clubhuis, dus er is geen enkel beletsel meer om in groepjes van maximaal tien personen af te spreken voor een gezamenlijke rit op de openbare weg. Hiermee blijven we ook geheel binnen de landelijke richtlijnen van de NTFU.

Dus vanaf deze week met ingang van 17 januari is het voor ieder die dat wil weer mogelijk om deel te nemen aan de hierna volgende clubactiviteiten:

  • Op de zaterdagmiddag verzamelen om 13.00 uur voor de groepstraining op de weg van 60/70/85 km (kan in twee groepen)
  • Op de zondagmorgen verzamelen om 9.00 uur met de Speedtoerders (Classics, Lites en Easies) voor een rit naar keuze
  • Op de zondagmorgen verzamelen om 9.30 uur met de Swifttoerders voor de vaste Wintertoertocht van 65 km
  • Op de dinsdagmorgen verzamelen om 9.30 uur met de Krasse Knarren en om 10.00 uur voor de Krasse Knarren Light

Zo kunnen we in deze nog donkere, grauwe, natte en kouwe winterperiode toch al een beetje op gang komen in het peloton. Swift heeft er in elk geval weer zin in. Zet u alvast maar in de agenda dat ook de traditionele Haarlemmermeertrainingen (90 km) weer georganiseerd zullen worden op de zondagen 6, 13, 20 en 27 februari met het vertrek om 9.00 uur.

Met sportieve groet namens de toercommissie, Henk