Swift Ladies in actie

 In navolging van de Swift Ladies Ride op 18 mei 2017 staan er meerdere initiatieven voor dames bij Swift op de planning:

Zo zijn er de Swift Ladies Sunday Rides, op de eerste zondag van de maand t/m oktober, rijd je met meerdere Swift ladies mee in een groep die bij jou past, de groepen worden ingedeeld op kruissnelheid.

Een workshop door Paul Zwanenburg op 9 september gericht op allerlei fietstechnieken. De workshop is speciaal voor de Ladies en wordt gegeven van 14:00-15:00u op en rond het Swift terrein.

De Swift Ladies Ride seizoens sluiting op zondag 22 oktober 08:30u met na afloop traditioneel thee en (eigengemaakte) taart in het clubhuis.

De Swift Ladies email, via de email houden we je op de hoogte van onze Ladies activiteiten.

De Swift Ladies WhatsApp groep, deze is niet om te chatten maar wel om met elkaar af te spreken om andere fietsvrouwen te ontmoeten en lekker in een groepje te gaan fietsen.

De Donderdagavondrit, via de WhatsApp groep kijken we of er belangstelling is om op de donderdagavonden te gaan fietsen.

Zo zie je maar, genoeg initiatieven voor Ladies die graag met elkaar willen fietsen.
Voor alles geldt: wil je meer informatie of je aanmelden voor de email, WhatsApp groep, een evenement of workshop dan kan dit via email hidden; JavaScript is required