CK Tijdrijden 2017

Laatste nieuws: CK Tijdrijden gaat niet door

Het CK tijdrijden voor senioren (incl. nieuwelingen) vindt plaats in Woubrugge op:

Donderdag 07 september

Start 1e renner om 18.45 uur

Ieder lid van SWIFT is hierbij uitgenodigd om te proberen een medaille te behalen of één van de clubrecords van diverse categorieën te verbeteren. Natuurlijk zijn ook toerrijders welkom.

Prijsuitreiking vindt plaats in ons clubhuis.

Voorinschrijving is verplicht en sluit op woensdag 06 september om 20.00 uur !!

Iedere deelnemer aan dit CK wordt om 18.25 uur verwacht bij de start van het parcours. Dit is om zijn voorinschrijving te bevestigen en zijn definitieve starttijd te horen. Deelname aan het CK is gratis.

Het CK voor alle jeugdcategorieën zal op een andere locatie en evt. andere datum plaatsvinden. Jeugd renners worden via de jeugdcommissie daarover geïnformeerd.

De start volgorde zal zijn op basis van eerder gereden tijden (niveau) op het parcours van Woubrugge of op basis van inschatting. De snellere renners starten later.

 Categorieën

Bij voldoende deelname per categorie zal er vanaf 18.45 uur gestart worden in de volgende categorieën:

–       Categorie F,      Nieuwelingen heren
–       Categorie E,     Nieuweling dames, Junior dames en Dames
–       Categorie D,     Junioren heren
–       Categorie C,      Veteranen, Masters 50+, Basislidmaatschap en Toerrijders
–       Categorie B,     Amateurs en Sportklasse, Masters 40+
–       Categorie A,     Belofte, Elite-mannen

Nogmaals: deelnemen kan alleen via voorinschrijving!!!

Senioren kunnen zich inschrijven door: naam, categorie en transponder nummer te mailen naar: Corniel Nobel: email hidden; JavaScript is required Bellen mag ook: 06- 26432438

Kijk voor All Time (tijdrit) Rakings en start tijden op: www.tijdrijden.nl/ttar/

Clubrecords

Het clubrecord bij de Heren staat op naam van Dylan van Baarle met een tijd van 17.48, tweede staat Erik van Lakerveld met een tijd van 18 minuten en 26 sec.

Het clubrecord bij de Dames staat op naam van Ellen van Dijk met een tijd van 19.35. Nathalie van Gogh staat tweede met 20.03.

Locatie

Vanaf Leiden naar Woubrugge. Over de brug in Woubrugge linksaf het fietspad volgen en rechtdoor de Bodens Hosangweg op. Aan het einde van de Bodens Hosangweg, waar de doorgaande weg rechtsaf de dijk af gaat is de start.

Met de auto: op de rotonde na de brug links, Raadhuisstraat naar restaurant Disgenoten. Auto parkeren op P plaats kerk.

Om een goede tijdrit te rijden is een voorverkenning van het parcours aan te bevelen.

Wil je de ronde verkennen (14,4 km) dan is dit de route:

Na de start de weg volgen tot Rijnsaterwoude, hier rechtsaf parallelweg langs de provinciale weg N207; bij het kruispunt/ fietstunnel rechtsaf richting Woubrugge. Vlak voor de bebouwde kom in Woubrugge (naast de rotonde van de hoofdweg) is het keerpunt. Men volgt dezelfde weg terug volgen tot de start. De finish ter hoogte van het bebouwde kom verkeersbord, vlak voordat men het dijkje oprijdt, bij de start.

 

Veiligheid

Op alle kruisingen staan vrijwilligers van Swift om de weg te wijzen en overig verkeer tegen te houden. Hoewel het een autoluw parcours is kunnen we niet het gehele parcours afzetten. Let dus altijd op ander verkeer! De verkeersregels gelden ook voor jullie.