‘E-juryleden’ gezocht

MyLaps jury gezochtVoor veel wielrenners is er maar één ding nog belangrijker dan de koers. En dat is de uitslag van de koers. Bij Swift worden we bij het opmaken en publiceren van wedstrijduitslagen een handje geholpen door de spulletjes van de firma MyLaps.

Maar dat wil niet zeggen dat het als vanzelf goed komt met die uitslagen. Integendeel. Ook met MyLaps blijft jureren mensenwerk.

De ren- en jeugdcommissie zoeken naar vrijwilligers die bereid de wedstrijdjury te versterken en het MyLaps-systeem te bemensen—uiteraard na/met de nodige training en begeleiding. Vrijwilligers die er wellicht, direct of indirect, belang bij hebben dat onze uitslagen ook in de toekomst op orde zijn. En die affiniteit hebben met de koers, natuurlijk.

Als je ’n beetje gewend bent om met een computer te werken, heb je het systeem zo onder de knie. Erg veel tijd hoeft het niet te kosten (om de zoveel weken ‘ns een dinsdagavondcompetitie en/of een paar uurtjes in het weekeinde). Zeker niet als we straks meerdere nieuwe leden in ons ‘e-jurycorps’ mogen begroeten.

Heb je belangstelling? Neem dan even contact op met email hidden; JavaScript is required. Met vragen kun je terecht bij email hidden; JavaScript is required.