Nieuws van de kledingcommissie

Voor een aantal leden ligt bij onze hoofdsponsor Raas Bikes & Coffee nog de clubkleding klaar van de eerste bestelronde in maart. Hierbij het vriendelijke verzoek deze op te halen. Je vindt Raas Bikes & Coffee aan de Middelweg nr 30 in Leiden. De openingstijden zijn:

Dinsdag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag en maandag gesloten

De kleding die is besteld in juni (tweede bestelronde), wordt naar verwachting eind augustus geleverd. T.z.t. ontvangen jullie daarover via de mail weer een berichtje.

Helaas hebben we moeten constateren dat er bij onze kledingleverancier Bioracer iets fout is gegaan bij de eerste bestelronde in maart van het nieuwe shirt korte mouwen.

Het betreft een tweetal problemen. Allereerst is gebleken dat er door de gehele productie heen kleine afwijkingen kunnen zijn ontstaan bij de maten van de shirts. Hierdoor kan een shirt net iets kleiner of groter uitvallen dan de oorspronkelijke maat. Het tweede probleem betreft de stiksels bij de rits. Deze kunnen soms niet goed zijn aangebracht

Beide problemen doen zich gelukkig niet voor bij alle shirts. Het is dus heel goed mogelijk dat jouw shirt goed past en dat de stiksel bij de rits goed zijn aangebracht. Je kan je shirt dan gewoon blijven gebruiken en je kan aanspraak blijven maken op de gebruikelijke garantie van Bioracer. Dinsdag 13/7 is de kleding commissie aanwezig op het clubhuis zodat shirts kunnen worden omgeruild.

Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

Clubkleding

Uiteraard rijd je als lid van Swift in de clubkleding. Helaas is het te duur voor de vereniging om die gratis weg te geven, maar je kunt jouw Swift-garderobe voor een schappelijke prijs op pijl houden. Mede dankzij onze kledingcommissie, de clubsponsors en de firma Bioracer.