Voorwoord van de voorzitter

Iets later dan gepland is hier weer de Solo-digitaal. Fijn is dat nu bekend is dat we de coronacrises voorlopig onder de knie hebben. Terug naar het oude normaal. Hoewel oude, het zal nooit meer het volledige oude normaal zijn. Elk najaar de angst van een nieuwe variant. Handen schudden en drie kusjes als welkom wordt wat sporadischer. Wat wel terugkomt is de Joop Zoetemelk Classic. Deze zal in dezelfde vorm blijven. Het zit al in de naam. Classic staat ook voor klassiek!

Ook de andere activiteiten, bij het begin van het voorjaar/zomerseizoen, staan weer in de startblokken. Wedstrijden, toertochten, zullen starten en fijner worden beleefd. Want we weten, het kan ook anders. De professionele voorjaarsklassiekers starten 26 februari met de Omloop Het Nieuwsblad. Het kijken naar wielrennen en het zelf wielrennen, wat ziet het er goed uit.

Ons thuisfront ondergaat veranderingen.  De jury unit wordt momenteel vernieuwd. Dit jaar zullen er zonnepanelen worden gelegd. Help ons met je stem als Rabobank rekeninghouder. 

Ik wens jullie veel leesplezier met deze Solo. 

Frans van Rijn,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Voorzitter LRTV Swift