Vrijwilligers gezocht voor de bar tijdens de JZC!

Zoals iedereen weet wordt zaterdag 21 maart een zeer speciale Joop Zoetemelk Classic omdat het 40 jaar geleden is dat Joop de tour heeft gewonnen. De verwachting is dan ook dat het aantal inschrijvingen zeer hoog zal zijn, wie weet bereiken we het maximaal aantal inschrijvingen van 5500!

Zaterdag 21 maart zullen weer veel Swiftleden actief zijn als vrijwilliger als opbouwer, inschrijver, parkeerregelaar etc. We hebben dit jaar echter ook dringend behoefte aan mensen die koffie willen schenken, achter de bar willen staan of munten willen verkopen. We beschikken helaas niet meer over een vaste groep van mensen die bardiensten willen draaien. Dus inzet van ons allen is dringend gewenst op deze speciale dag!

We zoeken mensen voor vier shifts:

  • Shift 1: van 7.00 tot 10.00 uur
  • Shift 2: van 10.00 tot 12.00 uur
  • Shift 3: van 12.00 tot 15.00 uur
  • Shift 4: van 15.00 tot 18.00 uur.

Ervaring met gebruik van een kassa is niet nodig, de betaling voor drankjes, consumpties verloopt via munten. Op 6 maart om 19.00 uur is er een instructieavond voor alle vrijwilligers.

Ook mensen die willen meefietsen kunnen zich opgeven. Om 10.30 uur wordt vanuit Swift vertrokken voor de 100 km zodat je voorafgaande of na terugkomst nog een bijdrage kunt leveren.

Als je mee wilt helpen laat dit weten via een mail naar email hidden; JavaScript is required

Graag aangeven bij welke shift je graag wordt ingedeeld (dit kunnen er natuurlijk ook meerdere zijn).

Voor de fietsers is het belangrijk te weten dat je je op het clubhuis kunt opfrissen er je spullen kunt opslaan.