LRTV Swift doet 12 – 14 juni 2020 mee aan de Special Olympics

Zes deelnemers van het aangepast wielrennen gaan vanaf vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2020 deelnemen aan de Special Olympics.  De Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag zijn het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking, ongeacht niveau of eerdere prestaties in Nederland. Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen 2020 wordt Den Haag bezocht door ruim 2000 sporters en 750 begeleiders. Drie dagen lang worden in Den Haag wedstrijden georganiseerd in maar liefst 18 takken van sport.
Inmiddels zijn er 6 deelnemers van de aangepast wielrenners aangemeld om deel te nemen als wielrenner aan dit mooie evenement.
Voor de meeste deelnemers is dit de eerste wedstrijd buiten het parcours van LRTV Swift. Dit is dus heel spannend zowel voor de deelnemers, als voor alle begeleiders.
Wie komt ons aanmoedigen in Den Haag. Iedereen is welkom! De opening is vrijdagavond 12 juni in het ADO stadion. Heb je vragen, of wil je op de hoogte gehouden worden over dit evenement?  Stuur een mail naar email hidden; JavaScript is required
Nelly van der Does