Einde contract hoofdsponsor

Volgend jaar, namelijk 31 januari 2021 loopt het driejarig contract af welke door Swift is gesloten met Rabobank Leiden Katwijk. De bank heeft aangegeven na deze termijn het sponsorschap te willen beëindigen.

Dat betekent dat we op zoek gaan naar een hoofdsponsor of meerdere hoofdsponsors vanaf 2021. Indien je als Swiftlid, hierbij aan bedrijven/organisaties denkt die deze rol zouden kunnen vervullen, geef dat s.v.p. door aan mensen van de sponsorcommissie. De commissie bestaat uit Rob Hogenelst, Ruud Dobbelaar, Thijs Broekhijsen en onze voorzitter Frans van Rijn.

De prestatie van de Rabobank bestaat enerzijds uit een vaste sponsorbijdrage als vergoeding voor het hoofdsponsorschap met de hieraan verbonden zichtbaarheid, op wielerkleding en accommodatie. Gevolg is bijvoorbeeld dat deze naam niet meer op kleding staat, uitgegeven na 31 januari 2021. Anderzijds bestaat de sponsoring uit een maatschappelijk bijdrage welke uitgaat van een jaarlijks fietsevenement voor haar leden en klanten. Swift en dan met name in de persoon van Leo van Leeuwen, heeft diverse voorstellen gedaan. De bank heeft dit geen prioriteit kunnen geven. Verder zou Swift leads moeten aanleveren van enkele nieuwe zakelijke en particulieren klanten. Dit heeft Swift niet waar kunnen maken.

Ook via deze weg danken wij Rabobank Leiden Katwijk voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren.