JumboVisma Ready2Race bij Swift

Op zondag 3 juli streek JumboVisma met zijn Ready2Race neer op ons parcours ‘de Bult’. Met Ready2Race krijgen wielrenners de mogelijkheid om kennis te maken met het rijden van wedstrijden op hun eigen niveau. Van een instapklasse tot aan renners die mee zouden kunnen op de Raas Bikes DinsdagAvondCompetitie.

De dag werd mede georganiseerd door de rencommissie en namens Swift waren Floris Vletter, Roemer Brandt en Christiaan Smeenk aanwezig om als coach de renners te begeleiden. De dag begon met instapklasse dames en klasse 4 race. Na een half uur met oefeningen op het parcours (met name het rijden van bochten en vooral de kombocht van de Bult) werd er nog 20 minuten geracet. Het ging er serieus aan toe en na afloop waren de deelnemers erg enthousiast. Na deze wedstrijd volgden de races van klasse 2 en 3 waarbij ook enkele Swifters kennis kwamen maken met het rijden van wedstrijden.

Al met al een erg leuke kennismaking met het rijden van wedstrijden voor een hoop mensen en met 60 deelnemers een succes te noemen. Dank aan de deelnemers en organisatie!

Voor een sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=snffIGLC7OM