Van de voorzitter

Ik schrijf dit stukje op zondag 29 oktober, de dag dat de laatste officiële toertocht van 2017 wordt gereden. Alle groepen, zelf de speedgroep, hielden deze dag pauze. De een genoot van koffie met gebak en de andere was blij met de soep. Het is een mooi seizoen geweest mede door het starten met Swift Ladies Ride. Alle begeleiders van de Swift Ladies Ride te weten Ellen, Erna, Gwen, Inge O, Inge D, Marienelle, Meike, Patricia en Sandra wil ik via deze weg bedanken voor hun inzet. Onze vereniging is nog volwassener geworden.
Ook is mooi dat er een nieuwe groep op zondagmorgen is ontstaan tussen groep 1 en 2. Teun en Henk, de voorrijders van deze nieuwe groep, dank voor jullie inzet in deze. O ja, nog wel even het verzoek niet te snel te vertrekken. Er zijn soms toerders die graag met jullie meerijden maar te laat op de het vertrekpunt op de parkeerplaats zijn.
Ik realiseer me dat ik slechts over de toer afdeling schrijf. Maar daar heb ik mijn eigen ervaringen.
We zijn trots dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Dit is een oude bekende van Swift namelijk de lokale Rabobank Leiden – Katwijk.
Mooi is onze samenwerking met fietsmaatjes. De samenwerking betreft alle fietsmaatjes in onze regio, bijvoorbeeld van Oegstgeest via Leiden/Leiderdorp tot Zoeterwoude.
Ik wens jullie een fijne komende periode toe. Dit kan met fietsen, schaatsen, sporten in de sportschool of gewoon door het lichaam rust te geven.

Frans van Rijn

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather