Afsluiting toerseizoen zondag 29 oktober met Koffie/Warme Chocomelk met appeltaart.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Appeltaart.png

Beste fietsvrienden,

Ook dit jaar gaan we het officiële toerseizoen weer afsluiten en dat doen we samen met de Speedtoer en de Swift Ladies.
We rijden ’s-morgens de laatste zondagsrit, de Sluitingsrit (63 km) en schuiven dan zo tussen 11:30 en 11:45 uur aan in het clubhuis voor koffie/warme chocomelk met appelgebak. Dan sluiten we het seizoen op een gezellige manier af, de weersvoorspellingen zijn nog wat onzeker maar na een paar natte dagen lijkt het weer zich vanaf volgende week te herstellen al wordt het waarschijnlijk wel “lange broeken” tijd.
Hou zondag 29 oktober dus vrij en kom na afloop van de Sluitingsrit naar het clubhuis voor koffie/warme chocomelk met appelgebak.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Appelgebak-2.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is appelgebak-3.png
Net als in voorgaande jaren geldt natuurlijk ook dat je welkom bent als je s ’morgens niet mee kunt fietsen, met andere woorden iedereen is welkom.
We starten zoals gezegd tussen 11:30 en 11:45 uur, dus ook als je zaterdagavond een feestje hebt of vergeet om de klok een uur terug te zetten kan je aanwezig zijn. En natuurlijk ook alle leden die door lichamelijk ongemak even niet kunnen fietsen, het zou leuk zijn als ook zij aanwezig kunnen zijn.

Laat mij of Henk via de mail(email hidden; JavaScript is required) of (email hidden; JavaScript is required) even weten voor donderdag 26 oktober dat je erbij wilt zijn dan kunnen we redelijk inschatten hoeveel appeltaart er besteld moet worden om er een gezellige afsluiting van het seizoen van te maken.

De koffie/chocomelk met appelgebak word je aangeboden door de Toercommissie van Swift.

Tot binnenkort.

Namens de toercommissie:

Leo van Leeuwen

Henk Kern