Swift ladies

De Swift ladies hebben afgelopen tijd niet stilgezeten.
In januari hebben we een leerzame sleutelavond onder de bezielende leiding van Hans Neuteboom gehad. Onder het genot van koffie, thee en koek werd er enthousiast geoefend. Banden plakken, ketting en fiets schoonmaken en allerlei tips en tricks zijn aan bod gekomen.

Zaterdag 17 februari staat er een valtraining op het programma. We gaan dan onder begeleiding van Arno Zahradnik de sportzaal in om te oefenen wat te doen bij een valpartij. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus wil je er nog bij zijn, kun je je opgeven via email hidden; JavaScript is required uiterlijk vóór 10 februari. Meer info vind je terug op de website.

Het volgende evenement is de Joop Zoetemelk Classic op zaterdag 17 maart. De dames die zich voor de JZC hebben aangemeld en bij ons melden vóór 10 maart , geven wij de mogelijkheid met elkaar te rijden in een groep met afgestemde snelheid. Het aantal en de snelheid is dus afhankelijk van de aanmeldingen. Heb je je nog niet bij ons aangemeld of ken je nog dames die willen aansluiten, stuur ons een berichtje!

En ten slotte donderdag 17 mei organiseren we de 2e Ladies Ride. Zet de datum alvast in je agenda!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather