Speedeasy in 2022 en een vooruitblik op 2023

In 2022 is nieuw leven ingeblazen in de wielergroep Speedeasy. Vanuit een Whatsapp-groep met in totaal 32 enthousiaste fietsers worden wekelijkse afspraken gemaakt om te fietsen. In het begin van het seizoen 2022 meeliftend op de routes van de traditionele Speedgroepen. Halverwege het seizoen is gekozen om Speedeasy wat meer haar eigen gang te laten gaan. Starttijd doorgaans op zondagochtend om 8.30 uur bij Swift, met steeds meer nieuwe routes en halverwege het heerlijke kopje koffie! 

Ook in de winter is wekelijks doorgefietst op zondagochtend met het vertrek om 9.30 uur voor een aantal gevarieerde routes van circa 70km.

Op naar het wielerseizoen 2023! Vanaf het komend seizoen heeft de Speedeasy de keuze uit circa 20 routes van tussen de 70 en 130 km. Een reden te meer om in de zomermaanden bij mooi weer om 08.00 uur te starten. Alle routes en vertrektijden staan in de nieuwe Cyql-app aangeboden door Swift. Je hiervoor aanmelden, kan via een mailtje aan de secretaris: email hidden; JavaScript is required">email hidden; JavaScript is required

Aanvullend kan vermeld worden dat de Speedeasy een tweedaagse toertocht aan het voorbereiden is rondom het IJsselmeer. De geplande datum hiervoor is weekend van 17 en 18 juni 2023. Een leuke nieuwe uitdaging voor de echte liefhebbers!

En het motto van de Speedeasy is: Samen uit en samen veilig thuis!