Homeride

Tanja, HomeRider: “Met z’n allen bedenken we acties om ons sponsorbedrag zo groot mogelijk te maken. Daarnaast trainen we regelmatig samen. Geweldig om zo met elkaar toe te leven naar HomeRide.”

Beste leden van Swift,

Op 25 en 26 juni 2022 vinden de HomeRide, HomeRun en HomeWalk plaats, een uniek sportevenement waarbij je 500 kilometer fietst, 240 kilometer rent of 120 kilometer wandelt in 24 uur. Met een team dat je zelf samenstelt, in estafettevorm, door weer en wind, dag en nacht, om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Leiden. 

De winst voor de deelnemers?  Een onvergetelijke belevenis voor jou en je medesporters, een project waarbij je je sportmaatjes op een andere manier leert kennen en je levert een bijdrage aan een maatschappelijk doel. De opbrengst voor het Ronald McDonald Huis? Je helpt ons onze doelstelling te verwezenlijken: het bieden van een ‘Thuis ver van Huis’ voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Wist je al dat Ronald McDonald Huizen geen subsidie ontvangen en geheel afhankelijk zijn van donaties en sponsoring? Een overnachting kost € 75,-, maar ouders betalen slechts € 15,-. Zo houden we een verblijf in een Ronald McDonald Huis laagdrempelig en toegankelijk voor alle ouders.

We zouden het ontzettend leuk vinden als leden van Swift de sportieve uitdaging aangaan, meedoen aan HomeRide en zo een flink aantal overnachtingen mogelijk maken voor gezinnen die in het Ronald McDonald Huis Leiden verblijven.

We kunnen ons voorstellen dat je eerst meer wil weten. Op www.homeride.nl vind je alle informatie. Maar we nodigen je ook graag uit voor een informatiebijeenkomst in Ronald McDonald Huis Leiden. Tijdens deze bijeenkomst laten we je ons mooie Huis zien en vertellen we meer over wat het meedoen aan HomeRide, HomeRun en HomeWalk inhoudt.

De bijeenkomst vindt plaats op:

Datum: woensdag 17 november 2021

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Ronald McDonald Huis Leiden, Boerhaavelaan 3, 2334 EB Leiden

Wil je ons uiterlijk vrijdag 12 november laten weten of we op je komst mogen rekenen en met hoeveel personen je aanwezig bent? Je bent van harte welkom!

Vriendelijke groet en graag tot ziens op 17 november,

Nancy Haanappel, Jennifer Blogg en Margrietta Zwaan,

Management Ronald McDonald Huis Leiden

“Het gaat ons niet alleen om de sportieve prestaties. Het gaat ook om de saamhorigheid die we ervaren, om de prachtige verhalen van mede-sporters die we onderweg tegenkomen, om de warmte van het evenement, om de gezelligheid.” Jos, HomeRider

Ronald McDonald Huiskamer Leiden
Albinusdreef 2, J6-048, postbus 9600, 2300 RC Leiden
Tel.: (071 – 52)63951
pGSM: 98076
E-mail: email hidden; JavaScript is required
Website: www.ronaldmcdonaldhuisleiden.nl
Postbanknummer: NL06INGB 0000 009030
Bankrekeningnummer: NL28ABNA0.42.49.49.490