We mogen weer, ladies!!

Wat is het lang geleden !

Swift Ladies Ride  op woensdagavond 23 juni 2021

Speciaal en alleen voor en door dames op de racefiets! Je hoeft geen lid te zijn. We fietsen een tocht van ongeveer 50 km door het Groene hart in verschillende snelheidsgroepen variërend van 24 km p/u tot 30 km p/u.Zo nodig passen we de snelheid aan want we hanteren het principe van “samen uit, samen thuis!”

We verzamelen om 18:45 en we vertrekken om 19:00 uur bij het clubhuis van Swift,  Willem van de Madeweg 1 in Leiden. Na afloop zullen we gezamenlijk afsluiten met een drankje en zelf gemaakte taart. Houdt rekening met eventuele verlichting op je fiets voor de terugweg!

Dus dames, vind je het leuk om eens in een groep te fietsen? Om andere fietsvrouwen te ontmoeten? Geef je dan op via: email hidden; JavaScript is required en daar kun je natuurlijk ook voor vragen terecht.

We houden ons nog wel aan de bestaande beperkende coronamaatregelen. We volgen hierbij het advies van de NTFU. Dit houdt o.a. in: we rijden in groepen van max. 10 personen . Tijdens het fietsen hoeven we onderling geen 1,5m afstand te houden maar zodra we van de fiets stappen wel. We mogen gebruik maken van de kantine (met mondkapje) maar we geven de voorkeur aan buiten als het kan. Hierbij blijft de 1,5 m afstand tot elkaar en zijn de bekende hygiëne regels zijn van toepassing. De Swift Ladies Ride is geen georganiseerde toertocht. Het is een Swift activiteit waar niet-leden van harte welkom zijn.