Hans Neuteboom gaat voor Alpe d’HuZes

Zesmaal op één dag de Alpe d´Huez beklimmen voor het goede doel! Dat is de sympathieke uitdaging die Hans Neuteboom voor het komend wielerseizoen op zich heeft genomen. Onze fietsenmaker uit Leiderdorp, clubsponsor van Swift en drijvende kracht achter tal van sportieve activiteiten op de vereniging, hoopt hiermee een steentje bij te dragen aan de strijd tegen de vreselijke ziekte die inmiddels één op de drie Nederlanders op enige moment in het leven kan treffen.

Hans heeft in zijn persoonlijke familiekring al verschillende gevallen van kanker meegemaakt. De schok van het eerste bericht, vervolgens de behandeling met operaties, chemo en bestraling, en daarna de hoop op genezing en een goed herstel ‒ het zijn zaken die je niet in de koude kleren gaan zitten. Het heeft Hans geïnspireerd zich te willen inzetten, niet alleen voor zijn eigen familieleden, maar voor iedereen die dit onheil kan overkomen.

Kanker de wereld uit helpen, dat is het hoge doel van het sponsorevenement Alpe d´HuZes waaraan Hans Neuteboom op 4 juni aanstaande in Frankrijk gaat deelnemen. Dit wordt georganiseerd door een Nederlandse benefietstichting die hiermee geld inzamelt voor wetenschappelijk kankeronderzoek door het KWF. Het motto van hun missie luidt: opgeven is geen optie! En dat geldt ook voor Hans.

Daarom bij dezen een oproep aan u allen ‒ renners, toerders, leden van Swift en iedereen die dit initiatief van Hans een warm hart toedraagt ‒ ondersteun zijn inzamelingsactie en help zijn streefdoel te behalen door middel van een persoonlijke bijdrage. Met hierbij de garantie dat al het gedoneerde geld direct naar het KWF gaat en er dus niets aan de strijkstok blijft hangen. Uw gift kunt u doen via de deelnemerspagina van Hans Neuteboom, waarop u eventueel ook een eigen boodschap kunt achterlaten. Zie hiervoor de onderstaande link:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/hansneuteboom

Met veel succes gewenst aan Hans en sportieve groeten namens Swift, Henk Kern