Solo februari 2017 – BIKE Evenement Oxford

BIKE Evenement Oxford

De gemeente leiden heeft ons verzocht het navolgende te melden.

Tussen 12 en 19 juni 2017 wordt in Oxford een Bike Event georganiseerd waarvoor Leidse deelnemers worden gezocht. Het Bike Event werd in 2016 voor het eerst gehouden en krijgt dit jaar dus opvolging in Oxford. Het programma zal waarschijnlijk bestaan uit fietstochten in de omgeving, maar ook een competitief element zoals een hill climb. Wellicht zijn leden van Swift geïnteresseerd in deelname.

De fietsen worden waarschijnlijk door Oxford geregeld. Het staat natuurlijk deelnemers vrij om hun eigen fiets mee te nemen.

 

–       Kosten voor deelname (inclusief vervoer) zijn voor de rekening van de deelnemers, de gemeente Leiden kan waarschijnlijk wel een deel vergoeden. Het bedrag is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

–       Om de kosten voor deelnemers zoveel mogelijk te drukken wordt gekeken of er goedkoop onderdak kan worden geregeld bijvoorbeeld door een vergelijkbare organisatie als Swift in Oxford te benaderen (mochten er leden geïnteresseerd zijn). Dat is natuurlijk optioneel, het staat deelnemers vrij hun eigen onderdak te regelen.

 

Indien je interesse hebt dien je dit uiterlijk 10 maart a.s. kenbaar te maken via email hidden; JavaScript is required.