Joop Zoetemelk Classic 2022

De Joop Zoetemelk Classic van zaterdag 19 maart 2022 gaat dóór! 

Lang hebben we in onzekerheid verkeerd maar met het opheffen van de meeste maatregelen kwam er groen licht! Eerder spraken we over een sobere uitvoering, maar inmiddels gaan we uit van een Classic die erg zal lijken op die van 2018 en 2019. 

Na 2020 en 2021 waarin géén JZC werd georganiseerd, is het van groot belang dat de tocht in 2022 wèl wordt verreden om deze ‘in leven en op het netvlies’ te houden. 

Inmiddels zijn degenen onder u die reeds vrijwilliger waren, door hun ‘rayonhoofden’ benaderd. Helpt u graag een handje mee of kent u iemand die graag met een aantal gezellige mensen aan de slag gaat, laat het ons dan weten via email hidden; JavaScript is required . O.a. voor de bar is veel hulp nodig.

Op 3 december jl. werd Joop 75. ‘Zijn eigen Classic’ bood hem 75 bloembollen aan. Die zou hij in zijn tuin in Frankrijk gaan planten, zo heeft hij ons verzekerd. Een veel groter aantal, namelijk een kleine 5000, werd door een aantal vrijwilligers van Swift geplant rond het clubhuis. Hopelijk wordt het in maart extra kleurrijk, vrolijk en feestelijk! Het hele verhaal over de bollen en Joop’s verjaardag staat op 

http://www.swift-joopzoetemelkclassic.nl/

U leest daar ook de andere verhaaltjes over Joop en hoe u zich kunt inschrijven.

Anton Dalhuijsen

Voorzitter Stuurgroep Joop Zoetemelk Classic