Sponsor van de maand: SUFRESH

logo

De Nieuwelingen en Junioren van Swift hebben een flink aantal sponsoren. Een belangrijke sponsor komt zelfs helemaal uit China! Het bedrijf Sufresh handelt onder andere in ginger & garlic. Voor diegene die het niet weten… dat is gember en knoflook.

Dinsdag 9 juni kwam Mike Su inspecteren of de sponsorgelden goed worden besteed. Ik had een klein interview met hem en hier het resultaat:

Het bedrijf Sufresh is in het plaatsje Jijing gelegen aan een groot meer. Er wordt daar wel gefietst, maar meestal op mountainbikes. Een trainingskamp zit er echter niet in. Net toen Mike wilde toehappen, begon Joris over de eventuele luchtvervuiling en toen was het idee gelijk van de baan. Jammer…..

Mike sponsort Swift N&J omdat hij van fietsen houdt en een zakenrelatie is van Johannes, die met zijn bedrijf Exotimex weer allerlei exotische producten im- en exporteert. We kennen Johannes natuurlijk als de meedogenloze karatekid trainer die keiharde mannen van de N&J wil maken. Maar ik heb nu ook van de andere kant over hem gehoord: Mike doet zaken met Johannes vanaf 1999 en Mike is daar erg blij mee. Een betrouwbare partner waarmee in gelijkwaardigheid zaken kan worden gedaan: bij prijsonderhandelingen zijn er geen natte oksels. Des te leuker vond Mike het om Johannes nu juist wel een keer te zien zweten en niet van de sambal. In de dinsdagavondcompetitie deed Johannes namelijk extra zijn best. Dat maakte qua klassering niet zo veel uit maar de lol was er des te meer.

Mike bleek wel iets te weten van het Europese wielrennen: de Tour de France en Lance Armstrong waren bekend. En vanzelf kwam toen doping ter sprake. Dat is natuurlijk volstrekt taboe. Maar met enige kennis van de Chinese geneeskunde kun je toch je voordeel doen. Want gember (daar handelen Sufresh en Exotimex in!!) heeft een positieve invloed op de werking in het long en maaggebied. Het lost slijm op. En bovendien is het ontgiftend, pijnstillend en nota bene harmoniserend! Wat wil je nog meer?!

Mocht die gember bij jou nou net niet werken…. dan is er ook nog gewoon het bekend effect van knoflook: al je concurrenten zullen op gepaste wijze afstand van je houden. Succes verzekerd dankzij Sufresh!

 sufreshfoto

Mike heeft een leuke avond gehad. Al de renners van de N&J heeft hij de hand kunnen schudden. En Swift is blij met de sponsor. Dankzij deze “sponsor van de maand” lukt het om de sport betaalbaar te maken. Dank, dank, dank Sufresh!

http://www.sufresh.cn/