Spannende GP Kerstcross

Spannende GP Kerstcross op 2e Kerstdag

De start van de A en D-categorie

Elk jaar wordt op 2e Kerstdag in het kader van de GP Cycling veldrit competitie op ons parcours een cross in deze serie verreden. Het was eindelijk weer eens een dagje droog en veel renners dachten dan ga ik toch maar crossen. En zo stonden er ruim 50 renners aan de start bij de categorieën B (boven de 40 jaar), D (dames) en A (jonger dan 40 jaar). Bij de B-cat. bleek onze Swift-renner Jaco van Utrecht verreweg de snelste te zijn en bij de B-cat. was Bloeme Kalis een klasse apart. In de A-cat. was er een spannende strijd tussen Nils van der Kooij en Joer Post om de eerste plek die door een valpartij van Joer in de zandbak (50m voor de finish) door Nils werd gewonnen. Ook om de derde plek werd er strijd geleverd en wel door onze Swift-renner Daniël Weeder en Dani van der Lee die uiteindelijk in het voordeel van Daniël eindigde. Al met al een mooie Kerstcross.