Joop Zoetemelk zoekt vrijwilligers

Met rasse schreden nadert onze eigen toertocht alweer. De Joop Zoetemelk Classic zal ook in 2018 weer een groots evenement worden waarbij we vele deelnemers mogen verwelkomen.
De JZC zet niet alleen onze vereniging op de kaart maar geeft ook een belangrijke financiële impuls aan onze club. Hierdoor zijn we instaat om allerlei leuke evenementen gedurende het jaar te organiseren en de balans gezond te houden.
Echter zonder vrijwilligers is het een klus die niet uitvoerbaar is. Daarom deze oproep voor een bijdrage aan ons grootste evenement in 2018. We zijn opzoek naar leden die het leuke vinden om van enige uurtjes tot mogelijk de hele dag bereid zijn te helpen.
Wat voor hulp zoeken we?
Verkoop muntjes gedurende de hele dag, in diverse shifts
Hulp bij de koffie bij het vertrek tussen 7 en 10 uur in de ochtend
Bardiensten gedurende de dag
Hulp bij opruimen
We draaien diverse diensten dus als je bijv wilt helpen voordat je zelf de JZC gaat rijden is dat prima. Geef aan wat je leuk vindt om te doen en op welke tijden je beschikbaar bent dan maakt de barcommissie er een mooi rooster van. Als vrijwilliger kan je gedurende je dienst gebruikmaken van de koffie, thee en fris en zal je een munt krijgen voor iets lekkers bij de snackkar. Na afloop zullen we, als alles is opgeruimd, nog een laatste drankje op kosten van de verenging doen.
Dus laat of je naam achter bij de bar of stuur een mailtje naar email hidden; JavaScript is required

Namens de hele vereniging alvast bedankt

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather