Evenementencommissie (September 2016)

Nieuwe evenementencommissie bij Swift is van start gegaan!

Vanaf juni dit jaar is de nieuwe evenementencommissie van Swift van start gegaan en wordt bemenst door (van links naar rechts) Gwendolyn van der Ven, Felix Hogenbirk,  Martin Zonderop en Meike Vermaase.

De evenementencommissie gaat zich bezighouden met het organiseren van de bestaande evenementen, te denken valt aan de haringparty, de taptoe (dit jaar op 1 oktober) en de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. De Joop Zoetemelk Classic, Swifts grootste evenement, blijft natuurlijk onder de stuurgroep van de JZC vallen.

We hebben tijdens onze eerste bijeenkomst al wat gebrainstormd over een aantal nieuwe evenementen en we zullen daar in de loop van het jaar meer over vertellen.

Heb je als Swift-lid daar ook leuke ideeën over, stuur dan een e-mail naar email hidden; JavaScript is required

Wordt vervolgd en tot op de fiets, of bij een evenement!
Gwen, Meike, Felix en Martin

evenementencommissieEerste ‘Wielercafé Swift-Leiden’ gaat van start…….
We hebben voornemen om van start te gaan met een eerste Wielercafé Swift-Leiden’ in ons clubhuis. Als echte sporter is het belangrijk om af en toe ook te ontspannen. Wij konden geen betere manier vinden dan een heus ‘Wielercafé Swift-Leiden’. Onze eerste wielercafé zal  hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar plaatsvinden met leuke gastsprekers. Er zal dan ook gediscussieerd worden aan de enige echte  stamtafel in ons clubhuis! Meer informatie in een volgende Solo-digitaal!

Taptoe en dan wel op zaterdagavond 1 oktober!
Zoals elk jaar doet Swift ook dit jaar weer mee aan de Leidse Taptoe. Onder het motto ‘de ene helft van Leiden kijkt naar de andere helft van Leiden’ zullen wij met zoveel mogelijk Swift-leden een sfeervol, met een lint van licht, een heus peloton gaan vormen.

We verzamelen om 18.15u bij Swift om dan onze fietsen te laten voorzien van extra verlichting. Wie zelf met de meeste originele fietsverlichting meerijdt met de Taptoe zal beloond worden met een leuke (wieler)prijs. Dat houdt dus in dat je thuis al wat verlichting moet aanbrengen om er zo origineel mogelijk uit te zien! Na het aanbrengen van alle verlichtingen vertrekken we in één peloton naar de Kaasmarkt. Oh ja, natuurlijk rijdt een ieder Swift-lid in zijn of haar Swift-tenue!

Vooruitblik 2017…….

Zet het alvast in je agenda:
8 januari         Nieuwjaarsreceptie Swift voor alle clubleden en sponsoren van Swift.
Februari/maart    Welkomstbijeenkomst voor nieuwe leden met tevens een korte fietsclinic op de Bult.

In dit nummer:

  1. van de voorzitter
  2. Cursus wegkapiteins Swift
  3. De honderd collen 2016 verslag
  4. Joop Zoetemelk commissie
  5. Ren commissie
  6. Start2Bike voor MTB op Swift
  7. Wintertraining op de Weg 2016
  8. Toertochten 2016
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather