Pasavond nieuwe clubkleding

Uiteraard rijd je als lid van Swift in de clubkleding. Voor een schappelijke prijs kun je jouw Swift-garderobe op pijl houden. Dankzij onze kledingcommissie en dankzij de firma Bioracer.

Bestellen op 7 december 2017

Op donderdag 7 december kun je van 18.00 uur tot 21.00 in het clubhuis terecht om kleding met het nieuwe ontwerp te bestellen. Bestellen per mail kan ook.

Speciaal voor de eerste bestelronde zijn er twee kortingsacties.
– De eerste is het pakket sportief bestaande uit een broek en een shirt voor slechts €60,-. Dit is een korting van €31!
– Het tweede is het aanvullende pakket met een jack, windstopper, arm – en beenstukken. Dit is te koop voor €125,-  en daarmee spaar je €17 euro uit.

Deze kortingsactie is geldig tot en met 9 december 2017.

Op de bestelavond is er beperkt gelegenheid tot passen. Als je je maten nog kent van je huidige kleding dan kun je zonder te passen een bestelformulier invullen. De maatvoering is niet veranderd. Het plaatsen van een bestelling ga je de verplichting aan het ook aan te schaffen. Tijdens de bestelavond wordt er geen kleding verkocht.

Grijp je kans om voor een leuke korting jezelf in he nieuw te steken en om er als een gesoigneerd Swiftlid de weg op te gaan.

Voor meer info over prijzen, maten en assortiment kun je op de site kijken.

Namens de kledingcommissie: tot donderdag 7 december!

Esther Taal, Ellen van  Rijn, Yvonne Droog, Robin van Noort en Michiel Apon

Het Swiftshirt krijgt een nieuw ontwerp in 2018

Het Swift shirt krijgt in 2018 een nieuw uiterlijk. Er zijn drie redenen om te gaan veranderen. De eerste reden is onderdeel van het honderdjarig bestaan in 2019. Wij willen in éen seizoen de hele club in het nieuw steken. Zodat we als honderdjarige goed voor de dag komen.

Een tweede reden is dat er een steeds luidere roep is om een verandering. Het nieuwe ontwerp wordt door de kledingcommissie in samenwerking met Bioracer gemaakt.

Een derde reden is de mogelijkheid om meerdere sponsornamen op het shirt te dragen. Het shirt van nu is ontworpen voor het dragen van de naam van éen hoofdsponsor.

De nieuwe fietskleding ziet er super mooi en strak uit. Een reden om met ingang van het nieuwe (toer)seizoen in clubkleding te rijden. Omdat de prijs van de kleding nooit een excuus mag zijn worden er kledingpakketten voor minimale prijzen aangeboden. Laten we het nog mooier maken op en rond de Leidse wegen.

Het ontwerp

We zijn inmiddels druk bezig met ontwerpen en de puntjes op i te zetten. Ons streven naar een blauw shirt met een zwarte broek gaat lukken. In de dameslijn zijn roze details aangebracht. Van een grotere afstand gezien zijn het dames en heren shirt gelijk. Wij streven naar 7 december als presentatiedatum voor de leden.

Nieuw clubtenue!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather