Zaterdag 25 mei: Herenlandentocht, 168 km

De 3e lange tocht op zaterdag, dit keer langs de Hollandse IJssel en de Lek naar Montfoort, Vianen en Culemborg voor een rit van in totaal 168 km.
We gaan via Alphen a/d Rijn langs de rechterkant van de Oude Rijn richting Bodegraven en rijden dan langs het vernieuwde pad langs de A 12 naar Driebruggen en Hogebrug.
Daar gaan we dit keer rechtdoor om via Goejanverwerwelle bij Oudewater uit te komen. Dan achterom bij Oudewater naar Snelrewaard en de koffie in IJsselstein (60 km) bij rustpunt De Lage Linde.
Dan rijden we door naar de Lek brug bij Vianen en dan richting Everdingen en Culemborg waar we een nieuw lusje maken via Beesd en Rhenoy naar Leerdam. Via Leerdam, Meerkerk en Noordeloos schuiven we dan na 125 km voor de 2e stop in Groot Ammers aan  bij eetcafé Het Posthuijs. Daarna gaan we het pontje over bij Bergambacht om via Stolwijk, Gouda en Boskoop weer op huis aan te rijden.
We starten in twee groepen, groep 1 (rijsnelheid 31-32 km per uur) start 5 minuten eerder dan groep 2 (rijsnelheid 27-28 km per uur).
Dus kom naar het clubhuis op zaterdag 25 mei en ga mee met de Herenlandentocht, starttijd 08.30 /08.35 uur en koffie/thee vanaf 08.00 uur.

» Agenda LRTV Swift

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens