Clubkampioenschappen tijdrijden (senioren; 08/09/2016)

CK Tijdrijden LRTV Swift 2016Het CK tijdrijden voor senioren (incl. nieuwelingen) vindt plaats in Woubrugge op donderdag 8 september vanaf 18:45 uur. Ieder lid van SWIFT is hierbij uitgenodigd om te proberen een medaille te behalen of een van de clubrecords in de diverse categorieën te verbeteren.

Natuurlijk zijn ook toerrijders welkom.

Na het CK tijdrijden zal zowel de prijsuitreiking van het CK plaatsvinden als die van de tijdrit competitie 2016, in het clubhuis van Swift.

Voorinschrijving verplicht

Voorinschrijving is verplicht en sluit op woensdag 07 september om 20:00 uur! Gebruik het

Online inschrijfformulier

Eventueel kunnen senioren zich ook inschrijven door naam en categorie te mailen naar Corniel Nobel. Bellen mag ook: (06) 26432438.

Starttijd

Iedere deelnemer aan dit (senioren) CK wordt om 18:25 uur verwacht bij de start van het parcours. Dit is om je voorinschrijving te bevestigen en je definitieve starttijd te horen. Deelname is gratis.

Het CK voor de jeugdcategorie zal op een andere locatie en evt. andere datum plaatsvinden. Jeugdrenners worden via de jeugdcommissie daarover geïnformeerd.

Locatie

De Senioren (incl. nieuwelingen) rijden op de gebruikelijke locatie in Woubrugge: Vanaf Leiden naar Woubrugge. Over de brug in Woubrugge linksaf het fietspad volgen en rechtdoor de Bodens Hosangweg op. Aan het einde van de Bodens Hosangweg, waar de doorgaande weg rechtsaf de dijk af gaat is de start.

Met de auto: op de rotonde na de brug links, Raadhuisstraat naar restaurant Disgenoten. Auto parkeren op P plaats kerk.

Om een goede tijdrit te rijden is een voorverkenning van het parcours aan te bevelen. Wil je de ronde verkennen (14,4 km) dan is dit de route voor de senioren: Na de start de weg volgen tot Rijnsaterwoude, hier rechtsaf parallelweg langs de provinciale weg N207; bij het kruispunt/ fietstunnel rechtsaf richting Woubrugge. Vlak voor de bebouwde kom in Woubrugge (naast de rotonde van de hoofdweg) is het keerpunt. Men volgt dezelfde weg terug volgen tot de start. De finish ligt ter hoogte van het bebouwde kom verkeersbord, vlak voordat men het dijkje oprijdt, bij de start.

Categorieën

Bij voldoende deelname per categorie zal er gestart worden in de volgende categorieën:

  • Categorie F, start vanaf 18.45 uur: nieuwelingen heren
  • Categorie E, start na cat. F: nieuweling dames, junior dames en dames
  • Categorie D start na cat. E: junioren heren
  • Categorie C start na cat. D: veteranen, masters 50+, basislidmaatschap en toerrijders
  • Categorie B, start na cat. C: amateurs en sportklasse, masters 40+
  • Categorie A, starten na cat. B: belofte, elite-mannen

Nogmaals: deelnemen kan alleen via voorinschrijving!

Clubrecords

Het clubrecord bij de Heren staat op naam van Erik van Lakerveld met een tijd van 18 minuten en 26 sec. Het clubrecord bij de Dames staat op naam Olga de Boer – van Velzen met een tijd van 20 minuten en 09 sec.

Veiligheid

Op alle kruisingen staan vrijwilligers van Swift om de weg te wijzen en overig verkeer tegen te houden. Hoewel het een autoluw parcours is kunnen we niet het gehele parcours afzetten. Let dus altijd op ander verkeer! De verkeersregels gelden ook voor jullie.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens