Barista Swift en Swabo-Cross

Zondag 20 januari: Barista en Swabo-Cross

Zondag 20 januari zal er bij Swift een echte barista komen om iedereen te voorzien van een gratis italiaanse koffie delicatesse. Deze zondag is de laatste Swabocross van het seizoen 2018/2019 op ons parcours (finale is 27 januari bij de Bollenstreek) en het bestuur wil deze graag opluisteren met een activiteit. Vele vrijwilligers hebben het hele seizoen voor dag en dauw het parcours in orde gebracht voordat ze zelf konden racen. Voor deze vrijwilligers, alle deelnemers en de dappere toerders die in de winter gewoon hun rondje blijven rijden komt er een barista van Moving Coffee.
Moving Coffee zal aanwezig zijn tussen 11.30 en 13.00 dus ook voor onze wintertoerders is het mogelijk om na hun wintertocht op Swift te genieten van een lekkere koffie. Ook zonder fiets zijn jullie welkom maar als swift lid kan je natuurlijk ook altijd je mtb, gravelracers of cyclocrosser pakken en voor een keer een rondje met de deelnemers van de swabocross meeracen.
Dus zondag 20 januari een gratis italiaanse koffie specialiteit en in de verkoop appeltaart met slagroom tussen 11.30 en 13.00.

Voor het klassement van de Swabo-Cross zie url: Uitslagen en klassement Swabo-Cross 
Leiders van de diverse categorieën na 13 wedstrijden zijn: Bob Gerritsen, Jacco van Utrecht en Martijn Weeder. In totaal hebben bijna 100 renners deelgenomen aan deze Cross-Competitie.

Tot dan
Het bestuur en rencommissie

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Evenementgegevens

  • Datum: