Aangepast wielrennen start met het vijfde seizoen

Aangepast wielrennen start met het vijfde seizoen in 2018 bij LRTV Swift

Het is nu nog winterstop, maar alweer snel begint alweer het vijfde wielrenseizoen van het aangepaste wielrennen. We starten met een aanloop van twee trainingen op zaterdag om goed voorbereid mee het Swift wegseizoen te openen met de Joop Zoetemelk classic. Met de goede schwung in de benen start op woensdag 21 maart 2017 de reguliere trainingen als vanouds op woensdag van 18:00 – 19:00 uur. Het seizoen duurt, met een zomerstop, tot en met 26 september 2018.
En het aangepaste wielrennen is echt leuk. Zowel voor de deelnemers als voor de begeleiders. Iedereen levert daarbij maatwerk. Hoe doe je een oefening ‘rijden over een smalle plank’, voor de stuurvastheid als je met vier wielen in een handbike fietst? Leuke puzzels met soms verassende antwoorden die vaak veel lol op leveren. Sportieve gezelligheid zoals heel veel leden van Swift beleven aan het gezamenlijk sporten.
Wij nodigen iedereen uit om een keertje te komen kijken. Wij zoeken nog extra begeleiding. Als je een bijvoorbeeld een keer als begeleider mee wil fietsen op de baan of met een buitenrit, neem dan graag contact op met Nelly van der Does, email hidden; JavaScript is required of 071-5320540.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather