De EleganT runners geven grote gift voor het aangepast wielrennen

De commissie aangepast wielrennen van de Leidse Ren en Toervereniging Swift heeft een grote bijdrage gekregen voor de aanschaf van een driewieler.

De EleganT runners vormen een particuliere loopgroep uit Leiderdorp die jaarlijks een eigen sponsor-estafetteloop organiseert samen met drie andere loopgroepen. Deze vier loopgroepen samen zijn ook degene die deze loop zelf rennen. Naast uiteraard het eigen loopplezier is er ook altijd een sponsorproject aan gekoppeld. Dit jaar is de sponsoring bedoeld voor de aanschaf van een extra driewieler. Het is opvallend dat LRTV-Swift de afgelopen periode steeds meer aanmeldingen krijgt van deelnemers die door hun beperking alleen op een driewielfiets kunnen fietsen.

De meeste deelnemers hebben geen eigen driewielfiets, wij hebben daarom een driewielfiets te kort. Wij willen daarom heel graag als vereniging een extra driewielfiets aanschaffen, zodat alle deelnemers en nieuwe deelnemers zich kunnen oriënteren en ook deelnemen aan het aangepast wielrennen. Het uiteindelijk doel is dat iedereen die dat wil op een driewielfiets kan fietsen bij onze groep aangepast wielrennen en dat de wielersport voor iedereen ongeacht zijn of haar beperking toegankelijk is!

Marten Ris reikt in bijzijn van de trainingsgroep de cheque uit

Op dinsdagavond 27 augustus heeft Marten Ris namens de EleganT runners het bestuur en op ons verzoek woensdagmiddag 28 augustus opnieuw tijdens de training aangepast wielrennen nogmaals heeft de sponsorcheque van 2285 euro aan de commissie aangepast wielrennen overhandigd.

Je zult begrijpen dat we overdonderd waren door het enorme bedrag dat overhandigd is.

Onze dank daarvoor is enorm.

Getagd met , , ,