Swifts Koningen Winter 2015: podia, uitslagen en foto’s

Swift Clubkampioenschappen Cross 2015: uitslagen en foto'sOp zondag 20 december 2015 ging het erom. Welke Swifters hebben de beste benen, de langste adem en meest verfijnde fietstechniek? Wie zijn de Baas op de Bult? Wie weten zich een heel jaar onderscheiden met de titel Clubkampioenschap Cross?

Zij die erbij waren, voelden en zagen dat het zwaar was. Dat de dappere veldrijders en mountainbikers van de LRTV Swift voor iedere meter moesten knokken en er als vanouds tot op de streep druk moest worden gezet. Dat er uiteindelijk, want zo gaat dat in de cross, niets is af te dingen op de uitslag.

Voor de thuisblijvers, tja… , zit er niets anders op dan een diepe buiging te maken voor Swifts Koningen Winter. En, we zijn de rotsten niet, de podia, uitslagen en enkele fraaie platen ter nagedachtenis aan het Heldenepos dat werd geschreven, op deze mooie winterdag in Leiden.

Podium categorie E (nieuwelingen)

Swift CK cross 2015 podium E

 1. Tom van der Zwet
 2. Jan Wicher Sieders
 3. Seth Weeder

Podium categorie C (masters 40+)

Swift CK cross 2015 podium C

 1. Jo Ferket
 2. Hans Neuteboom
 3. Arno Zahradnik

Podium categorie B (amateurs 40-)

Swift CK cross 2015 podium B

 1. Jeroen Devilee
 2. Davey Rotmensen
 3. Mark Snaterse

Podium categorie A (élite, beloften)

Swift CK Cross 2015 podium A

 1. Vincent Fackeldey
 2. Erwin van Eijk
 3. Folkert Zandbergen

Uitslag

» volledige uitslag (MyLaps)

Foto’s

Met dank aan Hans Egberts (aanklikken voor een vergroting):
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Zie ook: Foto’s CK Cross 2015 door Jurgen Kok.