Prijsuitreiking van Swift Time Trails en Di-Av-Competitie

Prijsuitreikingen wegseizoen 2019

Het wegseizoen zit er bijna op; nog een laatste niet voor het klassement meetellende wedstrijd op De Bult op 10 september en dan is er de prijsuitreiking. Aanstaande dinsdag 10 september reiken we de prijzen uit voor zowel van de Swift Time Trails als van de Di-Av-Competitie.

Bij de Di-Av-Competitie zijn de volgende winnaars bekend: Algemeen klassement: A-cat: Laurens Koster; B-cat: Joris Zandbergen. 3 ronden klassement: A-cat: Tim Christen; B-cat: Gerard Snel. Leidersprijs: A-cat: Tim Christen; B-cat: Jan Verkleij. Voor de volledige uitslagen: Di-Av-Competitie uitslagen

Bij de Swift Time Trails die dit jaar wederom in Woubrugge werden verreden, heeft onze Corniel een klassement opgemaakt en die prijzen worden ook aanstaande dinsdag uitgereikt. De winnaar bij de heren is geworden: Matthijs Plat, 2e.Patrick Delanghe en 3e is Marco Versluis. Bij de dames gaat de eerste prijs naar Tessa van der Velden, 2e is Julia Kopecky en 3e werd Yda Smits. Voor het volledige klassement: Time Trails Klassement  Voor de goede orde bij de heren zijn er 10 prijzen bij de dames 3.

Namens de rencommissie: Hans Egberts. mail: email hidden; JavaScript is required