KNWU Tijdritcompetite NWL/JUN – Woubrugge

Donderdag 19 april start de eerste tijdrit in de allereerste KNWU competitie voor nieuwelingen en junioren in Woubrugge. Vanaf 18:00 starten de eerste deelnemers. Gezien het hoge aantal deelnemers vragen we iedereen de aandacht voor het volgende:

Verkeersveiligheid – We rijden op een openbare weg die niet volledig is afgesloten voor overig verkeer. Dit zijn grotendeels autoluwe ventwegen en in de bochten en op kruisingen staan bevoegde verkeersregelaars om zo veel mogelijk een vrije doorgang voor de renners en rensters te regelen. Het parkoers moet echter open blijven voor het gebruikelijke verkeer. Hou er dus rekening mee dat de gewone verkeersregels blijven gelden en breng je zelf en anderen niet in gevaar!

Starttijden – Door het hoge aantal deelnemers starten we om de halve minuut. Zorg dus dat je op tijd klaar staat wanneer jouw starttijd is. Kijk voor je starttijd hier: Deelnemers tijdrit Woubrugge.csv.

Parkeren – Auto’s kunnen parkeren op het parkeerterrein bij de Permanence op de Bateweg. Als hier geen plek is, probeer dan zoveel mogelijk in de directe omgeving van de sporthal te parkeren en in ieder geval aan die zijde van het water in Woubrugge. Deelnemers en toeschouwers dienen vervolgens fietsend of lopend over de brug over de Woudwetering naar het parkoers te gaan.