Di-av-comp, tijdrit, ZOMOCO

Rindert Buiter wint de 13e rit van de Dinsdagavond Competitie.

Dinsdag-avond competitie 

Deze wekelijkse competitie begint nu, rest dan de helft van de wedstrijden zijn verreden echt op stoom te geraken. In het begin van het seizoen veel last gehad van de regen en zelfs onlangs moest rit 10 al na een half uur gestopt worden vanwege de enorme regen- en onweersbui.

Opvallend dit jaar zijn de hoge snelheiden in de beide categorieën en het rijden van de jonge renners zoals Thijn Kluts, Tomas en Matyas Kopecky en Rindert Buiter die uitstekend meekomen in de A-categorie en waarbij Rindert, nog Nieuweling, in rit 13 (19 juni) het A-peloton voor wist te blijven en de rit won. In de andere categorie is de leiding stevig in handen van Edu Groenhoff. Andere leiders in de klassementen zijn: Laurens Heijn, Sjoerd van der Luijt en Barry Kerkvliet. Dinsdagavond 26 juni is rit 14 van de competitie

Swift Time Trail 2018  

Op donderdag 28 juni, wordt in Woubrugge alweer de 4e tijdrit gereden en nu over 28.8km (dubbele afstand). Altijd veel deelnemers: dit omdat het parcours relatief autovrij en bijna het enige in de verre omgeving is.

ZOMOCO op 8 juli

Swift-renners opgelet: op zondag 8 juli  wordt voor de 2e keer op ons parcours weer een ZOMOCO-wedstrijd verreden.

 

Mylaps

Afgelopen 19 juni afscheid genomen van Sandra van Dorp als coordinator van Mylaps. Sandra regelde vanaf 2012, de start van Mylaps, de inzet van de vrijwiligers die de computer bedienen om de uitslagen te registreren. Zij vertrekt naar Zoelen en heeft dus geen tijd om dit allemaal te regelen. Onze voorzitter van de Rencommissie, Floris Vletter, bedankte haar voor de inzet.