Swift rijdt mee met de Taptoe in Leiden

De taptoe wordt ook dit jaar gehouden op 2 oktober. Graag wil Swift zich dan weer presenteren. En natuurlijk zullen we aandacht besteden aan ons 100-jarig bestaan. Het thema is weer “Een lint van licht door Leiden”.

Het zou mooi zijn als we daar met zoveel mogelijk leden aanwezig zijn. En het is leuk als we zo uitgebreid mogelijk voor verlichting zorgen. Dat kan op je fiets, tussen de spaken en bijvoorbeeld op je helm. Voor de meest originele outfit van zowel fiets en/of persoon is een mooie prijs beschikbaar.  Vanuit de vereniging zal ook verlichting aanwezig zijn.

En het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen in clubtenue komt!

We verzamelen in ons clubhuis vanaf 17 uur. Traditiegetrouw zal er patat aanwezig zijn maar dan moet je wel laten weten dat je komt. Wij vertrekken gezamenlijk om 18.30 uur richting Kaasmarkt.

Jeugdleden geven zich op of hebben zich al opgegeven bij Jaap Weeder.

Leden van het aangepast wielrennen geven zich op of hebben zich al opgegeven bij Nelly van der Does.

De overige leden worden bij deze uitgenodigd deel te nemen. Hoe meer deelnemers hoe leuker. Zij kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar email hidden; JavaScript is required. Geef hierbij ook aan of je mee wilt eten.

Leden die mee willen doen maar niet in de gelegenheid zijn om bij Swift te verzamelen verzoeken wij om 19 uur te verzamelen voor Café Olivier te Leiden. We moeten namelijk als één groep aankomen op de Kaasmarkt. Ook deze leden svp aanmelden bij genoemd mailadres.

Voor vragen kan je contact opnemen met Frans van Rijn, via 06 20629634.