Stem op Swift bij RABO ClubSupport!

Ieder lid van de Rabobank heeft een uitnodiging per mail ontvangen om te stemmen via RABO ClubSupport. Stemmen kan tot 25 oktober 2020.

Graag willen we het mogelijk maken dat alle renners van de trainingsgroep aangepast wielrennen deel kunnen nemen aan speciale wielrenwedstrijden. Deze wedstrijden vinden vaak plaats ver van Leiden in Zuid-Nederland en België waardoor zelfstandige deelname aan deze wedstrijden voor de individuele deelnemers onbereikbaar is.
Wij willen graag het vervoer vanaf Swift met een huurbus voor personen en fietsen naar de wedstrijden zelf regelen voor deelnemers en begeleiders  Dit geeft een enorme impuls aan het plezier van de deelnemers en verstevigt uiteindelijk ook het zelfvertrouwen van de deelnemers.

Om dit te kunnen organiseren doet Swift dit jaar mee aan RABO-clubsupport in Leiden. Als Rabolid in Leiden en omstreken kun je daar je stem op uitbrengen. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op  rabobank.nl/clubsupport

 

 

Aangepast wielrennen 2020, een mooi seizoen.

 

Ondanks dat het een bijzonder Coronaseizoen is, hebben we een mooi trainingsjaar gehad. We hadden onze seizoensopening met een bowling en de eerste trainingen voor de Joop Zoetemelkclassic juist achter de rug toen Corona onze wereld op z’n kop zette en alles stil legde. Vanaf het eerste moment in april dat het weer mogelijk was, zijn we gestart. Eerst met de deelnemers onder de twaalf jaar. Enkele weken later mochten gelukkig ook de oudere deelnemers weer bij de groep aansluiten.  Wij hebben de gehele zomervakantie doorgetraind. Het is opvallend hoe goed de groep de anderhalve meter maatregel gewoon en als vanzelf naleeft. Eigenlijk gemakkelijker en beter dan we in de reguliere sportbeoefening zien.

We hadden ons voorgenomen om dit jaar met een deel van de groep deel te nemen aan de Special Olympics in Den Haag die in juni speciaal voor alle sporters met een verstandelijke beperking zou worden georganiseerd. Dat is uiteraard niet doorgegaan. Het trainingsplezier is er gelukkig niet minder om geworden. In de late zomer hebben we ook nog twee mooie buitenritten gemaakt.

Zaterdag 10 oktober hebben Eveline de Goeje en haar vader Niek een koppeltijdrit gereden in Terneuzen. Met een mooie herinneringsmedaille en een tweede plek als resultaat. Supergaaf om te doen en stimulerend voor de deelnemers. Zelden zo’n groep stralende wielrenners gezien. Dat zouden we graag volgend jaar met meer ID- en paracyclingrenners willen doen!