Swift Marktplaats voor een Handbike

Door fietsers Voor fietsers dat is het motto!

Zaterdag 9 februari organiseren de Swift Ladies een Swift Marktplaats van 10 tot 13 uur

Wat houdt dit in?

Op deze dag kun je fietsspullen verkopen en natuurlijk kun je deze ook kopen. Je kunt een hele of een halve tafel reserveren en je eigen spullen verkopen of je doneert ze en wij verkopen ze. We zullen zorgen voor wat aankleding , letterlijk en figuurlijk. Dus je kunt wat lekkers eten en drinken. De sportzaak Van Bemmelen zal waarschijnlijk met wat kleding staan. We staan nog open voor meer ideeën dus wie weet. De opbrengst van deze dag gaat naar de commissie ‘Aangepast fietsen’ die een lang gekoesterde wens heeft om een (tweedehands) handbike aan te schaffen. Kosten 500 euro!

Wat vragen wij?

We willen graag iedereen oproepen mee te helpen. Dit kan in de vorm van een taart bakken, kleding of fietsspullen doneren die nog in goede staat zijn, willen helpen op de dag zelf en natuurlijk ook spullen kopen. Het zou toch mooi zijn om als we die 500 euro gaan halen!

Hoe aanmelden/doneren?

Je kunt je aanmelden via email hidden; JavaScript is required. Wil je dan aangeven wat je wil doen en als je andere ideeën hebt, zijn die natuurlijk ook welkom. Als je een halve of hele tafel wil reserveren vragen we daar € 7,50 respectievelijk €5 euro voor hetgeen naar het goede doel gaat. In januari zal er in het clubhuis een doos klaar staan waarin je verkoopbare spullen in kunt doen.

We maken er een leuke en gezellige ochtend van.

Swift Ladies commissie
Gwen van der Ven, Marian Lucas, Inge Oudshoorn en Patricia van Velsen